Sofakartoffel


Gik lang tur med prinsesse Liva* på stranden. Så dejligt at gå et sjap- og saltfrit sted. Fik til gengæld så iskolde fødder (Hunters kan ikke anbefales i det her vejr, heller ikke med fleecesokker i), så det planlagte fodbad var meget velkomment, da jeg kom hjem. Fødderne er nu præsentable (og varme), ikke mere hård hud og afskallet neglelak dér. Tror, at jeg glemmer sko med vilje næste gang jeg skal træne :)


Er strandet i sofaen under et tæppe. Læser og lytter til Air :) Orkede dog lige at ordne neglene på forpoter også. Lakken er Bourjois So Laque i farven Rouge Casino. En meget klar rød farve, nærmest med et strejf orange. Perfekt!
Hmm… gad godt, der kom nogen og lavede mad til mig nu ;)


*Der lige nu for det meste hedder Mussifranzi, afledt af Mussi Franz, afledt af jeg ved snart ikke hvad, har I det ligesådan med kælenavne til jeres kæledyr?

(Visited 234 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hehe. Kender alt for godt det med kælenavne. Vores hund hedder Basse, som allerede er et kælenavn. Men det er så blevet til mulle som nogle gange kun bliver til mul. Det ret åndssvagt, men han reagerer på det :)

  2. Årh, jeg går med Hunters, og JA – det er så mega koldt, jeg overvejer at købe de der fleecesokker der hører til.. men hvis de ikke virker, så kan det vel være ligemeget? – søde billeder.

  3. Marie – er de sokker der hører til jeg har og det fungerer ok så længe det ikke er frost. Men en times gåtur i går kunne de ikke holde til :(Og tak.