Blondie

Har lige været til frisøren og få lavet en masse lyse reflekser. Så vil jeg også bare gerne have en tan. Og kunne gå i små mønstrede kjoler. Vil have sommer nu!
(Visited 207 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Anna – Tak, det var en rar ting at få at vide. Det har jeg aldrig hørt før. Bestræber mig for det meste også på at være rimelig sund. Lige pt. har jeg dog tømmermænd i mængder, så føler mig ikke så super sund lige nu… Men der skal jo også være plads til lidt spas ;)Signe – Ja så er vi alle tilbage i blondie-klubben og hejsan hopsan, blondinen her har det allerede sjovere. Eller… måtte i al tilfælde høre på usandsynligt mange dårlige scorereplikker i går ;)

  2. SofieW – ja det er vildt svært. Jeg er meget tilfreds med Art de Coiffure på Christian II's Allé 2, 2300 Kbh. S. Og så har de meget rimelige priser i forhold til de 'modefrisører' jeg normalt har frekventeret. Har lige givet 1000 kr. for klip og striber i hele mit giga garn. Det er Sabine, der ordner mit hår. Hun er på alder med mig og jeg er efterhånden kommet frem til at det er noget af det væsentligste ved en frisør. For så er der i al tilfælde lidt bedre chance for at man er på bølgelængde og forstår hvad hinanden mener ;)