Tusch

Der har ikke været meget åndsnærværelse over mig i dag, efter at have siddet oppe hele natten og set Oscar. Men fik slæbt mig til Frederiksberg for at drikke kaffe på Granola med Signe og efterfølgende bestille tid til at blive tegnet lidt på hos Colorblind.
Det bliver på onsdag, glæder mig og er spændt. Har gået og tænkt over at få en tatovering til i lang tid og har nu fundet ud af hvad det skal være. Det er helt perfekt og lige mig – eller det må vi håbe, for ellers er der jo ikke så meget at gøre ved det, hehe…

Lige nu sidder jeg og ser The Hurt Locker, der jo rydede Oscar-bulen i går. Lidt kedeligt show og lidt ærgerligt at en af de få film jeg ikke havde set, vandt det hele. Havde jo ikke rigtig noget forhold til den, og vidste ikke om det var fortjent. Nå, men tager revanche nu. Vi havde en super hyggelig aften og fik spist masser af cupcakes og bagels med laks og drukket masser af cola og red bull :)
Hov, og i øvrigt mange flotte kjoler i går. Hvis ikke jeg går kold efter filmen, vil jeg lige vise mine favoritter.

Later skaters…

(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Nå det var godt Emily, jeg sad også lige og ventede på, at du fik opdateret din Frederiksberg-guide med Forhåbningsholms Allé. Vi har nemlig både vores egen Tatoo-biks (I øvrigt, er colorblind ikke et lidt foruroligende navn til en tatovør?) OG den utroligt smagfulde boligbutik Ascot :D Men i hvert fald god fornøjelse med tegningen- det bliver Spannung at se den.

  2. Marie A-J – Hehe, jo Colorblind er et meget foruroligende navn til en tatovør. Heldigvis skal jeg ikke have lavet noget i farver… Der sad dog en fyr og fik lavet en kæmpe løve med sol og savanne i farver på ryggen, da jeg var inde at bestille tid og det så helt fint ud, så måske de bare har en lidt ironisk humor ;)