Cinnamonbuns


Holder meget af weekendmorgenmad, hvor jeg tit får en croissant eller som i dag en af Emmerys kanelsnegle. Det er jo meget sjovt med et afbræk fra den sunde hverdagsmorgenmad, der som regel består af en eller anden supersmoothie (der er beriget med både protein, olie og fibre) eller ristet rugbrød, grøntsager og en eller anden slags æg. Men spiste nu alligevel et æg til sneglebassen. Ellers styrtdykker mit blodsukker på ingen tid og så er jeg ikke en fornøjelse at være sammen med.
Og det må jeg hellere være, for er på vej ud af døren for at undervise mine hvalpe- og unghundehold, glæder mig til at se vapserne i solskin og på græs for første gang. Og når andre mennesker ligefrem betaler for ens undervisning, må man jo hellere være en fornøjelse. Hvilket også var grunden til at jeg måtte tage tidligt hjem fra en af de bedste fester, jeg længe har været til, i går – æv bæv, men det var skisme skægt også selvom det bare var for et par timer ;)

Senere skal jeg på atter en tur til Ikea (der tilsyneladende ikke synes at folk har brug for særlig mange hylder i deres reoler), have skruet reolerne fast af ham den søde og så er den reolged efterhånden forhåbentlig barberet.  Og så skal jeg ud at spise hos Louise og til Polka i aften, festen ikke dansen, så der må jeg tage revanche fra i går :)

(Visited 1.180 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Gud, jeg elsker dine tallerkener! Sådan nogle vil jeg have, når jeg bliver ældre og seriøs! Må jeg i øvrigt spørge, hvilket kamera, du har? :)- Anne Sofie

  2. Ja de er virkelig ikke så ringe endda. Genialt mix mellem wienerbrød og gærdej.Anne Sofie – Jamen det er også nogle meget gamle og seriøse tallerkner ;)Jeg har et Lumix TZ7 og et Nikon D40X.