Bagedag og Oscarnat

Sammen med en lille tømmermand eller to har Mr. J og jeg i dag holdt bagedag. Vi har bagt cupcakes og bagels, som pigerne og jeg skal have, når vi skal sidde oppe og se Oscar Night hele natten. Det kræver nemlig lidt ekstraordinær forplejning og en masse kaffe, især fordi vi er tre trætte gamle tanter, der kom til at hænge for længe på Bo-Bi og Trykbar i går. J lavede burger og fritter til mig til aftensmad, som vi spiste mens vi så Coraline (der var helt fabelagtig), så jeg skal absolut ikke klage. Perfekt søndag ;)
jeg fik spist en masse kagedej og icing ?
bagels som vi skal have senere med cream cheese og røget laks, de blev helt perfekt tætte og seje
cupcake eyecandy ;)
så kan Mc’en godt gå hjem og lægge sig, tak for burger J ?
Snip, snap, snude. Håber ikke at I OD’er på foodporn…
(Visited 230 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Mums hvor ser det lækkert ud det hele! Hvor er dine kopper fra – de ser virkelig skønne ud :)

  2. Emily du er jo helt fantastisk i et køkken!! Please del dine evner med os dødelige som ikke tør nærme os et køkken af frygt for at ødelægge det hele..

  3. Det ser helt vildt lækkert ud!! Og elsker dit stel – det ser dejligt ekstravagant ud med guldkant på tallerkenerne.

  4. Nicoline – Det er 120 g. usaltet smør pisket med en halv dl mælk og 500 g. flormelis (sidstnævnte skal i lidt ad gangen). Og så kom jeg kornene fra en vanillestang i + revet citronskal og lidt saft. Der er til 20-25 cupcakes. Anna – Det var det virkelig også ;) Rigtig lækre søndagssnacks.Mette – De er fra Tate Modern museet i London.Skille – Hehe… Det vil jeg da virkelig gerne :) Er der noget specifikt du tænker på? Opskrifter? Ellers er det bedste råd nok bare at komme i gang og prøve sig lidt frem. Finde nogle spændende kogebøger og følge opskrifterne punktligt, indtil man føler at man har nok styr på de forskellige processer til at eksperimentere. Så det er bare om at komme i køkkenet ;) Julie – Takker. Det er et tussegammelt Bing og Grøndal stel, jeg har lånt af min mormor :)Manga – thanks. Ja den var virkelig fin (og uhyggelig)!

  5. Hold da helt op – sidder bogstaveligt talt og savler lige nu. :) Lyder som en rigtig hyggeligt dag fyldt med lækker mad! ;)