Willkommen. Bienvenue. Welcome!

Da jeg kan se, at der efterhånden er en udenlandsk læser eller to, der kigger forbi, kommer der fremover til at være lille opsummering på engelsk i bunden af nogle af indlæggene.

Har haft en super dag i dag, med læsning herhjemme på min pind og siden gramset på Alexa-tasken hos Mulberry og derefter til franskundervisning. Shit hvor er det farligt at gå til fransk lige ovenpå Louis Vuitton og overfor Mulberry, for ikke at nævne alle de andre fristelser i Østergade.
Nu står den på Gossip Girl og efterfølgende skal jeg vist ligge lidt i ske. Hvis skeen ellers gad at stoppe med at øve med sit metal-band (ja det er sgu’ lidt underligt…) og komme her i stedet. Som i nu, blev der sagt!

Hello foreign readers ;) from now on I’ll be writing a little summary of the danish text in english by the end of some of the blog-posts. I hope you’ll cope with my not so impressive english skills. Better than nothing, right?
I’ve had a lovely day studying, gazing at the Alexa bag at Mulberry and improving my french at a french-class I attend each tuesday. It’s chez Institut Francais in Copenhagen located on top of the Louis Vuitton store and just across the street from Mulberry. Dangerzone? It might end up being an expensive experience.

(Visited 174 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Danke. Takk. Merci. Gracias. Thanks!Your English is superb, by the way. Above, you see about the extent of my repertoire. I am fluent in English, sluggish in German, totally clogged up in French and that's about it.Among many things I admire about our European friends is their language skills. Bravo! (hm, I guess I know some Italian…)

  2. Haha… Thank you very much :) I guess we just have to learn at least a second language, especially if your native language is some small scandinavian language like Danish as in my case…