Stunned

Sorry at I nu får en omgang ‘pose-teaser’, er bare selv lidt stunned, da jeg ikke lige havde regnet med og derfor ikke planlagt at det skulle ske. De var jo allerede udsolgt overalt på det ganske net, så troede ikke at man bare lige kunne vade ind i Burberry og bede om et par i str. 38. Det kunne man så. Men det er stadig så uventet, at jeg faktisk ikke har haft dem oppe af posen og ude af æsken, siden jeg købte dem i går. Tror at jeg er lidt bange for at de ikke er der og at det hele var en drøm… Skal nok vise dem, når jeg tør pakke dem ud.
Mht. Alexaen har jeg besluttet mig og skal ind at hente den jeg har valgt i eftermiddag ;)
Blev jo tatoveret i går og det er blevet rigtig fint, venter dog lige til jeg må tage filmen af og til den er helet lidt, før jeg viser Jer den. Novra, for en omgang teaser-trailer det her blev, det undskylder jeg altså for.

I dag har jeg hjemmelæse-dag, har også gjort rent og ryddet lidt op i tøjskab. Og har planer om at jeg lige skal nå et hug i skønlitteraturen også, læser 3 bøger på en gang (dårlig vane!) og har så mange jeg gerne vil i gang med, men har ikke fået læst så meget på det sidste :( altså noget der ikke var studierelateret. I eftermiddag skal jeg mødes med Josefine, som jeg skal til Mexico med, for at købe bryllupsgave i Illums Bolighus til det mexicanske brudepar og i aften skal jeg på triple-date ind at se A Single Man. Og nå ja, så skal jeg hente Alexa… Så selvom jeg er lidt trist og savner min lille hundeprinsesse, skal det nok blive en god dag.

I purchased some beauties at Burberry yesterday, but frankly I’m a little stunned. They were sold out everywhere on the internet, but I managed to just walk in at Burberry and grab their only size 38 pair. Now I’m a little scared to open the box. What if it was just a dream? I’ll show them later, when i dare to unwrap :)
Today I’m studying at home, cleaning the house, later on I’m going to collect the Alexa bag at Mulberry and tonight I’m going to the movies to watch A Single Man. So even though I’m a little sad because I miss my dear dog, I think this day will turn out great…

(Visited 188 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. alt der ender på berry er værd at vente på, hvad enten det er mulberry, burberry eller actual berries ;) glæder mig til at se dine køb!www.lovethemclothes.blogspot.com