Shoe Love

De var såmænd virkelige nok. Lige her på mit sofabord. Er ved at male spisebord, derfor det knap så fashionable plastic på gulvet. Men det bringer ligesom det hele lidt tilbage til virkeligheden ;)
Tak til skattefar!

My new lovers <3 
I’m painting my furniture, hence the plastic on the floor. Makes a nice unfashionable contrast to the heels ;)

(Visited 190 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Those are really stunning shoes. I used to have a pair of thick platform sandals with thick straps like that. They were so comfortable! I think I wore them until they fell apart.

  2. OH NO YOU DIDN'T!!!!!!!! For dææææælen hvor er de smukke!!!!!!Håber I får et langt og lykkeligt liv sammen ;-))

  3. Hej, Hvor er du heldig… smukke smukke sko, jeg glæder mig til at se dig med skoene. Hvor var du heldig at de fandt dem i den lokale Burberry butik :-)Mange hilsner fra Henriette

  4. Anonym – De er fra Burberry Prorsum, jvf. forrige indlæg ;)Anonym – These are so comfortable as well. It actually surprised me how nice they are to walk in. I think it'll be until they fall apart, as in your case :)Line Love – Jaaa, det gør jeg også, lige nu er den bare vita-wrapped og ikke særlig smuk. Men ser ud som om det bliver godt :) Tror at den er fotogen til på mandag…2300 Happiiiness – Ja det skal jeg da overveje :) Tror bare at jeg er lidt i fornægtelse omkring hvor mange par jeg egentlig har, hihi…Kristina – Oh yeah I did ;) Det er jeg sikker på at vi gør, skokærlighed må være noget nær perfekt kærlighed…Henriette – Tak. Og ja det var vist lidt heldigt, men også derfor jeg var så overrasket :)Charlotte – Tak ;) Det er jeg meget glad for.

  5. Har haft kigget på de labre sko så mange gange! De er så er smukke.. Ved du de har nogen tilbage i str 37? Er størrelsen ellers normal?www.mi-fashion.blogspot.com

  6. Kim-Linh Nguyen – Det ved jeg desværre ikke, men jeg synes at de er meget true to size :)Tigeren aka Chau – tak :) det synes jeg nu også, hehe…Ginger and Roxy – Thx ;)