The Movies

Penelope Cruz i Nine

Her kommer lige en lille liste med film jeg gerne vil se i januar.

På det store lærred:

 • Avatar – den skal jeg se på lørdag, har absolut ingen forventninger, men det er vel sådan en man nærmest bliver nød til at se, mens den går i biffen.
 • Departures – skulle være noget så fin på den japanske måde.
 • Luftkastellet der blev sprængt – har ikke fået set den endnu, folk har ikke været så begejstrede for den, men jeg elsker Noomi Rapace som kick ass Lisbeth Salander, så vil se den no matter what.
 • Nine  – Marion Cottilard, Penelope Cruz, Sophia Loren, Nicole Kidman, Judie Dench, Fergie og Kate Hudson i en og samme film. Come on, så bliver babefaktoren, da vist ikke meget højere. Forventer kæber på brystet og savl hos hele det mandlige publikum (premiere d. 14. januar)
 • Det hvide bånd (premiere 14. januar) – fordi den ser smuk og barsk ud.
 • Kvinden der drømte om en mand – Er vild med Sonja Richter og historier om stor besværlig kærlighed: Det skal nok blive godt (premiere 21. januar).
 • Mary and Max – forhåbentlig skør og skæv animationsfilm. Plottet lyder i al tilfælde godt: 8-årige australske Mary, der bliver drillet af de andre børn, der bl.a. tisser på hendes madpakke, bliver pennevenner med Max, en midaldrende amerikansk jøde med vægtproblemer (premiere 21. januar).

Dvd:

 • Inglorious Basterds – det var slet ikke nok at se den i biografen, må se den igen. Og evt. igen igen. Overvejer at købe den. Tarantino, tjek. Brad Pitt med overskæg, tjek. Nazinedslagtning, tjek. Sej franceuse, tjek. Good!.
 • Jeg har elsket dig så længe
 • Subway
 • Antichrist (hvis jeg kan tåle at se den igen, er ikke helt sikker… er lidt sart)
(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

 1. Hej EmilyTak for en fin blog! jeg gad godt nok også at se alle disse film!Jeg har lige set Departures, og den kan klart anbefales – en smuk, poetisk og følelsesfuld film, der overrasker og giver lidt stof at tygge på.Hilsener fra Aja