Endelig kom den

Fik denne jakke af min mor i julegave, men den var længe undervejs… Hun bestilte den i slutningen november og den er først lige kommet. Men det var det værd. Er så tilfreds med den og kvaliteten er bedre end jeg havde turdet håbe på.

Er stadig ret fladmast… Skal ind at se Avatar senere, som skrevet tidligere med ret lave forventninger. Nå, bliver vel meget hyggeligt om ikke andet og 3D er jo altid skægt. Og rart med popcorn og mere cola ;)

(Visited 186 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Pøj med avator 3D i tømmermændskombi… Min ven gjorde det og fik det ret sløjt!

  2. Sikke en fin jakke. Jeg er altså sådan generelt helt vild med din stil – jeg får helt lyst til at købe de samme ting, bare fordi de er så fine på dig.Håber filmen var god?! (Og nu håber jeg ikke jeg virker som en klam stalker, for det er altså ikke meningen)

  3. Hej EmilyJeg er for nyligt faldet over din blog – og lad mig sige, at jeg allerede er fast læser :) I stedet for at læse til eksamen, har jeg læst hele din blog – altså alle de gamle indlæg, hurra for overspringshandlinger :)Ej super blog, den er sgu lidt af et hit :)Mvh Kathrine

  4. 2300 Happiiiness – du køber bare løs ;) jakken er fra Glitzy.se.Filmen var rigtig fin, blev alt i alt positivt overrasket.Kathrine – Tusind tusind tak. Håber, at din eksamen kommer til at gå godt alligevel ;)