Pretty pretty

Jamen hellige makrel hvor var den fin, Avatar. Mine forventninger var jo nærmest i minus og havde forberedt mig på næsten 3 timer i Sci-Fi-helvede og et ekstra skvæt kvalme oveni tømmermændene, pga. 3D-halløj.
Men jeg blev ret fascineret af det smukke billedunivers og helt betaget af Pandoras flora og fauna og ikke mindst Avatarerne. Wow! Og selvom plottet var lidt tyndt, ret banalt og set mere end en gang før, blev jeg altså rørt af hele ‘naturen tager til genmæle’-historien. Men well, var også lidt tyndslidt og grådlabil grundet manglende søvn.
Ham der har den største og ondeste drage vinder, sådan er livet bare :)

(Visited 159 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Havde det helt på samme måde!Gad næsten ikke ind og se den for er normalt ikke til science fiction eller fantasy, men kom ud helt høj på fluorescens og lykkelig kærlighed;0)