Forår og taknemmelighed

kjole fra H&M
Jeg er blevet inviteret til gallepremiere på Nine i aften og ville rigtig gerne have det her på.
Men selvom det er lidt varmere i dag end det har været i lang tid går det nok ikke :(
Tror jeg hopper i noget à la i mandags, bare med en kjole i stedet. Viser i morgen.
Tusind tak til alle jer der efterhånden læser med, de faste læsere og jer der kommenterer. Da mit besøgstal i sidste uge pludselig boomede til 300 unikke brugere om dagen, troede jeg det var en fejl. Men det bliver bare ved, jeg er meget rørt og overrasket. Det er jo bare min lille blog. Nå, men ville bare sige at det gør mig meget glad! Jeg synes simpelthen, at det er så sjovt og hyggeligt at blogge, så det er dejligt at der også er mange, der synes det er sjovt at kigge med.
(Visited 238 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Carrie B meets Lauren C… Jeg vil i hvert fald også have fingre i den kjole! Hvad koster den? Ps. Som en af de nye læsere kan jeg afsløre, at du bare har en super sympatisk måde at skrive på. Man kan jo ikke lade være med at ville følge med.

  2. julie – hihi, thanks tror jeg nok. but hey we love LC, så det må vel være godt. hvem er du så? Lo? Whitney? Synes virkelig vi skal lave 'The Hills' version Cph ;)Susie – det er bare så i orden, jeg takker for omtalen ;) skægt at vi har tænkt det samtidig.

  3. Uh ja, lav en The Hills- CPH! I would so watch it… Undrer mig bare over, hvem der skulle have rollerne som hhv Justin Bobby og vores alle sammens Speidi. Hmm.. interessant.