Dilemma

Jeg er blevet inviteret med til et bryllup i Mexico. Eller det er faktisk min veninde Josefine, der er blevet inviteret og hun har så inviteret mig med som sin plus 1.
Er simpelthen så fristet. Hvis I har set Babel, kan I forstå hvilke forventninger jeg har til et mexicansk bryllup, tror at det kunne være alt for vildt at deltage i. Masser af dans og affyring af skud op i luften. Og hvornår får man lige den chance igen? På den anden side er det lige midt i semestret og man tager jo ikke til Mexico for en weekend og flybilletten er ikke gratis (om end meget billigere end jeg havde regnet med). Oh, men er ret klar på hvide sandstrande, sol og varme, tequila, fajitas, chihuahuas, fiestas og millionbyer, ai caramba – kan jeg overhovedet sige nej?

(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Altså. Nu bliver man jo ikke inviteret til mexicansk bryllup hver dag (jeg gør ihvertfald ikke) og livet er til for at opleve – så jeg synes klart du skal gøre det!

  2. Det lyder som en ret unik mulighed for en rejse, hvor du får adgang til mennesker og steder, som "almindelige" turister ikke ville få. Jeg siger klart go for it!

  3. Hvis jeg kan være på Hawaii i et helt semester og stadig gå til eksamen (ja okay, lad os nu se, hvordan det kommer til at gå), så kan du i hvert fald saaaagtens forsvare at ta et par uger til Mexico;)

  4. Okay.Lad mig gøre det lidt nemmere for dig.- Leverpostej vs guacamole 0-1 (ja for leverpostej er jo som bekendt noget som man dypper sine tortillachips i)- Grå himmel vs blå himmel 0-1- Spansk vs dansk, hmm den må blive 1-1- 20 grader vs 10 grader 1-0- Magaritha vs ren pilsner (koster sikkert det samme) 1-0- Fyrværkeri vs fyrværkeri + pistoler 0-1- Strand vs asfalt 1-0- Billig bodytequila vs dyr bodytequila 1-0- Chihuahua vs kamphunde, arh den må blive 0-0So far står den altså 8-1 til Mexico – afsted med dig!(og overvej lige den ekstra bonus, at stort set alle mænd i mexico har overskæg, ja det er der jo nogle der er til)SÅ har jeg generaliseret nok for nu. Peace. Over and out!