Blogtip

Hvis du er lidt mandagsmorgenramt, er jeg sikker på at canadiske Christian Lander, der blogger på Stuff White People Like kan få dig til at trække på smilebåndet. Det er simpelthen så sjovt. Bloggen driller i en underspillet tone alle vi ‘hvide mennesker’, der går og tror vi er helt specielle og unikke med vores Apple laptop, Moleskine notesbog, Rayban Wayfarers, hund og kaffetrang bl.a. (jep tror I lige jeg følte mig truffet?) Lige nu er der posted 130 ting, som hvide mennesker altså kan lide og flere kommer til. Så jeg må hellere komme med en advarsel: ‘It might hurt your feelings’ og måske føler du dig ikke helt så original efterfølgende. Men jeg tror at det er sundt med lidt selvironi af og til :)

(Visited 180 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Jeg føler mig ramt, haha! Men på den anden side, så viser det jo kun hvor meget flokdyr vi jo egentlig er (hvor lidt vi end vil indrømme det)

  2. Præcis, men sjovt at man går og tror man er helt artsy og speciel og i virkeligheden bare falder i et med en af de allerstørste grupper, hihi.Hvis det kan hjælpe lidt ser ham der skriver den også sig selv som 'white people', så det er jo selvfølgelig ret selvironisk :)