Hende der Nancy

Jeg er lidt forelsket i Nancy Sinatra for tiden. Så her får i lige en sang og lidt billeder med hende og farmand Frank.
Ellers sker her ikke så meget, jeg holder indehyggedag, nyser (satans allergi, kan først komme til test på mandag) læser, gør rent, drikker grapefrugtjuice og har vasket tøj og sådan. Hader vores vaskekælder. Var 5 min. for sent på den, da jeg skulle ned at hente mit tøj, så selvfølgelig lå alt mit nyvaskede tøj på en beskidt hylde, ikke optimalt. Og egentlig heller ikke fedt at en eller anden har stået og fisket alt ens undertøj ud af maskinen. Nå, men så kan jeg jo lære at være på pletten…
Det er virkelig mit største ønske i forhold til lejlighedsforbedring: en vaskemaskine. Og derefter altan og badekar. Der er desværre ikke plads til her, så det må blive et andet sted…

(Visited 151 times, 1 visits today)
Sweet

Skriv en kommentar