Kristin Bobby?

Man må give Kristin, at hun har formået at peppe The Hills lidt op, men savner nu stadig Lauren… Og nu er hun så angiveligt sammen med den topmærkelige (hvad er det lige de ser i ham allesammen) Justin Bobby.
Så I The Aftershow? Hvad skete der lige for, at han havde frakke, rullekrave og tørklæde på, mens alle andre sad i bare ben og ingenting (elskede Whitneys og Kirstens kjoler btw). Er egentlig ikke den store Kristen fan, men synes at selv hun er for god til JB.
Nå ja, måtte bare lige ud med det…
Godt at man kan hygge sig med lidt amerikansk hverdagsrealisme, når man nu ikke var i Paris og se det der Sonia Rykiel og spise kager med Kate Bosworth (gad vide om hun egentlig spiser kager), suk hvor ser det altså magisk ud. Har sniffet rundt hos Camille og Stephanie og nogle af dom svenska tjejarna og kan næsten forestille mig hvor helt og aldeles storstlået det har været.
Glæder mig til at se på undertøjet, nattøjet og de andre sager på lørdag. Håber ikke at jeg bliver lige så skuffet som med Choo…

(Visited 145 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. jeg er helt enig med dig. Kristin er ikke god nok til Justin Bobby (men det ved han da godt selv, ellers bliver han ik' ved med at rende tilbage til Audrina?). Nå, ville bare give min mening til kende. Jeg er ikke en stor Kristin-fan, tværtimod :)

  2. Hehe… var nu egentlig det modsatte jeg mente, altså at hun trods alt var for god til ham ;)Men måske de bare passer meget godt sammen… De er lidt nogle bad characters begge to.

  3. nåhh på den måde :) Det forstår jeg godt. Meeeen jeg synes virkelig hun er så intetsigende at det er lidt synd for hende. Men hun får da virkelig sat skub i serien, det skal hun da ha'. :)