10 ting jeg vil lave i februar

bedroom5

Vupti! Så blev det februar og dermed tid til en ny månedsønskeliste :) Selvom det måske umiddelbart er en lidt kedelig og kort måned, så er jeg egentlig ret glad for den lille laban. Mest pga. fastelavnsbollerne selvfølgelig, men det er også lidt hyggeligt at nyde den sidste, lille rest vinter, inden det begynder at blive forår.

Og så er det selvfølgelig vinterferie og ikke mindst fastelavn for mange af jer, tænker jeg? Det er altså noget af det, jeg glæder mig til, når jeg får børn (og nej, jeg er ikke gravid, skal nok fortælle det når/hvis det sker ;)): At genopdage glæden ved ting som netop fastelavn. Og vinterferie.

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

english-med-grey21

Even though February has a reputation of being a bit dull I actually enjoy this last (and short) piece of winter while moving towards lighter and warmer days.

Find my wishlist for what I want to do this February below :)

bedroom3

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Blive færdig med vores soveværelse. Hylder, sengeborde, billeder osv. Inspireret af mit eget indlæg her.
 2. Have en masse veninder til sammenskudsbruch nu på søndag.
 3. Købe et longboard. Og lære at stå på det. Som prep til Bali-surf lige om lidt.
 4. Bage fastelavnsboller og spise fastelavnsboller. Ja, ved godt det også var et punkt sidste måned, men stadig meget relevant ;)
 5. Lære Penny det her trick. Eller måske bare lidt af det.
 6. Drikke et glas vin og spise charcuteri hos Harvey Copenhagen i Kødbyen.
 7. I teatret. Jeg elsker at gå i teatret, men gør det aldeles for sjældent. Overvejer at se Tartuffe på Betty Nansen.
 8. Spise tærte hos The American Pie Company.
 9. I sommerhus med min kæreste på kombineret afslapnings- og business-brainstorm-tur.
 10. På Arken at se Niki de Saint Phalle udstillingen.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

english2lyse

My 10 wishes for what I want to do this February:

 1. Complete our bedroom with nightstands, shelves and pictures. With inspiration from my own post on the matter.
 2. Have a bunch of friends over for a pot luck brunch this Sunday.
 3. Buy a longboard. And learn to ride it to prepare for our surf trip in March.
 4. Make cream puffs and eat cream puffs, we have some special and yummy ones we eat for Shrovetide in Denmark.
 5. Learn Penny this cool trick. Or just parts of it.
 6. Have a glass of wine at ‘Harvey Copenhagen’.
 7. Attend a play at the theatre.
 8. Have pie at ‘The American Pie Company’.
 9. On a countryside weekend get-away with my boyfriend to relax and business brainstorm.
 10. Watch the Niki de Saint Phalle show at Arken.

bedroom4

 

(Visited 3.333 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Min liste ligner din lidt :-)

  1. Bygge hovedgærde til sengen.
  2. Spise brunch med søstre, kusiner og gode veninder.
  3. Udnytte Dining Week-konceptet. Min kæreste og jeg har allerede booket de første to spiseoplevelser og glæder os til masser af god mad :-)
  4. På Arken og se Gerda Wegener-udstillingen – og så napper vi da lige Niki de Saint Phalle i samme ombæring!
  5. Spise cheesecake hos Bertels Kager.
  6. Holde weekend i Flensborg med kæresten og arvingen :-)
  7. Til pigefødselsdag hos en god veninde.
  8. Lære at bobbe hår!
  9. Og så skal jeg helt sikkert også spise nogle fastelavnsboller!!!

  1. Avra en god liste, tak for at du også delte din februar-ønskeliste, så hyggeligt at se jeres også :) Klem

 2. Det lyder som nogle hyggelige ting. Min februar består af mormors 80-års festivitas, frokost med veninder, klargøring af værelse til bebs der kommer i start april, afslapning, fastelavnsbollespisning, boghygge og forberedelser og ikke mindst afholdelse af en lille vielse på februars sidste dag ❤️

  1. Oh la la det var vel nok mange fine ting Karoline <3 Mange gange tillykke med både mormor og bryllup. Og bebs lige om snart. Kram

 3. Lyder spændende!!! Hvor kan du stå op longboard i Danmark? Det vil jeg meget gerne høre mere om :-) Tænker at det er lidt koldt nu?

  1. Hov tænker på sådan et skateboard longboard :) Men det andet kan man vidst både her der og allevegne i Danmark. Kender folk der surfer både i Hornbæk og Klitmøller. Men det kræver en god tørdragt :) Knus

 4. Det lyder til at du går en dejlig måned i møde.
  Selv skal jeg bruge min måned på fejring af en masse fødselsdage (inklusiv min egen), begynde på mit speciale, samt planlægning af en tur til USA i næste måned, hvor jeg skal besøge min bedste veninde fra min studietid i USA (:
  http://cammi.dk

  1. Det var heller ikke så lidt :) Pøj pøj med specialet og rigtig god rejse + fødselsdag <3 Knus

 5. Min februar skal helt sikkert også bestå af minimum 2 besøg hos Langenæs Bageren for at smage fastelavnsboller! Tror jeg er blevet smittet af din begejstring, hehe ;-) Her i weekenden skal jeg besøge min højgravide veninde og hendes kæreste, for sidste gang inden de bliver 3! Uha, det er spændende. Lørdag skal jeg fejre min fars 50-års fødselsdag. Ellers står måneden på sushi-date med en anden veninde, glimmer og cocktails til Dansk Melodi Grand Prix næste weekend, et besøg på Memphis Road House med min kæreste, svigerinde og hendes kæreste – og så ellers en masse specialeskrivning, hvilket er knap så spændende, men nødvendigt hvis jeg gerne vil have min kandidat i hus. Alt i alt ikke så ringe endda :-)

  1. Også gode ting Lise-Lotte, må vist snart en tur ‘over på den anden side’, så jeg kan prøve det der Memphis Road House alle taler om ;)
   Knæk og bræk med specialet! Klem Emily

 6. Åh, du kære februar, hvor har jeg ventet på dig med længsel! Jeg har i januar selv været i gang med at ommøblere vores soveværelse, og det er blevet SÅ fint, så kan sagtens forstå din entusiasme.

  Også ift. fastelavnsboller i øvrigt, jeg har stadig 1/5 liggende tilbage her på sofabordet, fordi hverken min kæreste eller jeg vil være uhøflig og tage det sidste…

  Men… februar er set frem til med længsel, fordi jeg har følgende på programmet:

  1) Gensyn med mit San Francisco for ottende gang med bl.a. frokost på hypede The Slanted Door næste weekend.

  2) At bo i en hytte oppe i et træ i tre dage med fem venner på Big Island, Hawaii. Det bliver stort! I’m telling you, alene udsigten fra toilettet…

  3) Stand up padling og svømmen med havskildpadder på nordstranden på O’ahu.

  4) At mæske mig i alt godt fra havet under solens varme stråler ovre på den anden side af jorden i 14 dage.

  5) Efter hjemkomst gensynsfrokost med tidligere kollega, som er meget savnet.

  Åh, jeg glæder mig til det hele og har sommerfugle i maven bare af at se det på skrift :-)

  1. Fedt med jeres soveværelse, glæder mig sådan til vores er på plads :)

   Og sikke da nogle fantastiske ting du har i vente. Rigtig god fornøjelse med altsammen :D Kram