10 ting jeg vil lave i marts

readlove3

Lightbox herfra.

Ej men se nu der. Jeg er sprunget let og elegant hen over månedslisten for marts. Det går jo ikke (slet ikke fordi det er et af mine egne yndlingsindlæg), så det er der hermed rettet op på.

Eftersom der allerede er gået en bid af marts og da jeg er ude at rejse i påsken, er det ikke den allermest aktivitetsrige liste, ligesom jeg har været så fræk at tage et par ting med, som jeg allerede har lavet. Men som forhåbentlig stadig kan være til inspiration for jer :)

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

readlove

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Finde en pæn, ny bikini til Bali. Har et godt øje til denne her.
 2. Spise masser af påskeæg (disse er favorit). Altså lige så snart denne uges udfordring er ovre.
 3. Se Carol og Deadpool i biffen.
 4. Købe et par hvide jeans til foråret. Måske disse.
 5. Til tirsdagsmiddag hos Il Buco.
 6. Læse Amagermesteren af Maria Gerhardt og månedens bog i læseklubben selvfølgelig.
 7. Tage pauser hist og her med app’en Calm, som jeg er blevet helt bidt af.
 8. Se udstillingen Illumination på Louisiana.
 9. Bage de her rosinboller til min kæreste. Det er hans yndlings. Og jeg napper også gerne en eller to. Især hvis der er smør på ;)
 10. Gå i seng allersenest kl. 23 alle hverdage. Kan mærke, at jeg har ekstra meget brug for min søvn for tiden.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

readlove2

indlægget indeholder affiliatelinks

 

(Visited 2.712 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hvis Amagermesteren bliver læseklubbog på et tidspunkt, så vil jeg gerne læse med!
  Jeg skal pakke mine ting til flytning, i operaen, drikke vin med gode veninder, besøge en ven til hans berømte gryderet, se min nye grandniece, være alenebarn hjemme hos mine forældre i påskeferien (ynglings!) og måske investere i endnu et par Levi’s (der er jo en Levi’s outlet i Ringsted, hvor mine forældre bor). Jeg har et par 501, men (gud forbyde det) måske er det ikke lige min model. De skal være i grå og uden (for mange) huller.

  Det bliver faktisk en meget bedre måned end jeg havde regnet med. Tak for at dele din liste med os :) Kram

  1. Tænker umiddelbart at det er lidt svært når det er lyrik, men vil overveje det, den er så fin :)

   Åh hvor lyder det hyggeligt med påskeferie hjemme (og alt det andet). Nyd det :)
   Hvor er det dejligt at høre.

   Kram Emily

 2. Skøn liste. Jeg vil egentlig gerne bare have et job :) Blev færdig med min uddannelse i oktober, og søger nu arbejde alle mulige steder, så det ville bare være så skønt endelig at kunne bruge sine kompetencer ude i det virkelige liv.

  1. Åh det kan jeg godt forstå Mette. Krydser fingre for dig og så håber jeg at du alligevel har lyst til lidt hyggelige adspredelser også :) Kram Emily

 3. Jeg drømmer om en rolig måned uden for mange aftaler og med fokus på mit jobskifte til en helt ny branche. Samtidig er jeg igang med at undervise et træningshold (sammen med 2 andre) for første gang og det er vildt spændende. :-) Jeg drømmer også lidt om at skære ned for sukker.. ahem.

  1. Det kan jeg godt forstå, du har også rigeligt at se til så. Altid lidt af en mundfuld at skifte job, ønsker dig held og lykke med det. Klem Emily

 4. Deadpools markedsføringshold har virkelig opnået noget genialt! Selv før jeg så filmen, kunne jeg ikke lade være med at fnise, hvor jeg så noget derfra. Og nu efter, er det selvfølgelig blevet endnu værre! Glæd dig – du griner fra start til slut :D

  Jeg stemmer for uanede mængder af påskeæg! Derudover tror jeg marts skal bruges på et par fødselsdage og påskefrokoster, fremtidsforsikring i form af kandidatansøgninger og en masse arbejde. Så håber jeg på massere af skønne timer i køkkenet, blandt andet med min juicer, og forhåbentligt også en masse solskinstimer. Og selvfølgelig månedens bog, I’ll Give You the Sun, i min egen læseklub, som jeg virkelig glæder mig til at læse! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… Helt enig, den er genial. Og sikke gode planer, god fornøjelse med dem, både de mere seriøse og de hyggelige :) Knus

 5. Jeg har ledt efter app’en calm, men kan ikke finde den. Er den ikke til iPhone eller hedder den noget mere/andet?

 6. Jeg nåede hverken hovedgærde eller cheesecake på min februar-liste, men så er det jo dejligt, at der ligger en påskeferie her i marts måned, så jeg kan hakke begge dele af inden for de kommende tre uger!

  Den med påskeæg og Louisiana hopper jeg også på! Jeg vil også gerne læse en bog eller to og lægge puslespil; begge dele får mig helt ned i gear. Jeg skal se The Room. Og spise sushi. Og brunch. Og til påskefrokost med min stooore familie. Jeg skal ud og gå nogle ture for at nyde solen og foråret. Og så skal arvingen og jeg opgradere hans værelse, så det passer til en ti-årig. Det bliver en god måned :-)

  1. Man kan nemlig heldigvis bare overføre til næste måned :) Og hvor hyggelige planer du ellers har. Puslespil. Det må jeg også prøve snart. Klem