10 ting jeg vil lave i april

pinkogkarry12_zps213fcmyh

Karrygul type sidste år i april.

Så blev det minsandten april og på trods af, at vejret ikke helt følger trop, er jeg ramt af solide forårsfornemmelser og en ubændig trang til forårsoprydning og -rengøring, afprøve nye sager og ikke mindst til at komme ud og nyde min yndlingsby over dem alle, nemlig København.

Se hvad jeg går og drømmer om at bruge indeværende måned på (udover den sædvanlige hverdagstrummerum) nedenfor :)

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

pinkogkarry8_zpsz5tlt6jy

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Rydde op i min garderobe og gøre den forårsklar.
 2. Forære mig selv denne skjortekjole som belønning for ovenstående ;)
 3. Invitere min mor til high tea hos Perchs. Det er jeg kommet til at love hende en gang før i denne serie, men NU skal det være.
 4. Læse månedens bog i læseklubben.
 5. Tage min mand og hund under armen og bevæbne mig med kamera og to go kaffe og vade Københavs gader tynde på må og få. Og fotodokumentere hele herligheden.
 6. Spise charcuteri og drikke vin på Karmaman på Frederiksberg.
 7. Lave kaffeekstrakt til iskaffe så jeg kan lave den bedste iskaffe på ingen tid, når solen for alvor rammer min altan. Og det gør den i løbet af denne måned. Basta.
 8. Ud at se kirsebærtræerne blomstre på Bispebjerg Kirkegård.
 9. Invitere pigerne på mormormiddag med forloren hare og citronfromage inspireret af Dittes herlige kogebog.
 10. Gå en tur på Langelinie og spise en is. Fra jeg var 11 til jeg var 13 boede min far i en båd på Langelinie, så når jeg var hos ham, var det også mit hjem. Ret hyggeligt og jeg har derfor et helt særligt forhold til stedet.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

 

(Visited 2.950 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Sikke dog en lækker frakke! Vil du røbe, hvor den er fra? Og er den stadig til at få fingrene i? :)

  1. Hej Dorte, den er fra YAS, men er 2 år gammel, så tror desværre ikke at den er så nem at få fat i længere. Klem Emily

 2. Åh, det lyder som rigtig gode ønsker for april. Har lige vendt mit hjem på hovedet

 3. Det lyder som en skøn måned, du går i møde! :)
  Jeg var igennem den obligatoriske forårsrengøring i sidste måned, og hold nu op hvor er det skønt når det er overstået.

 4. Gode godr planer. Tror jeg vil kopiere en del af dem ;)

  Jeg glæder mig aller mest til at se naturen springe ud i sit absolut fineste overtøj igen! Jeg vil kigge økonomien efter i sømmene, og se om der ikke skulle blive plads til lidt selvforkælelse. Så vil jeg bruge timevis med mit nye kamera, og øve mig i at tage gode billeder. Og når måneden rinder ud vil jeg smutte på weekendtur til Riga med verdens dejligste veninder. April bliver fantastisk! :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Du skal være så velkommen :)

   Lyder også som om april bliver dejlig i dit ringhjørne. God fornøjelse med det hele. Knus Emily

 5. Tak for inspirationen :-) Det er flere år siden, jeg sidst har været til high tea hos Perchs, så det må jeg snart gøre igen.

  Kirsebærtræerne på Bispebjerg Kirkegård skal jeg også ud og kigge på. Jeg skal fejre min kærestes fødselsdag. Kaste mig ud i din Oreos-opskrift sammen med arvingen. Se The Room og Carol. Læse den nyeste Lars Kepler-bog. Og gå en masse ture i skoven.