Lyserød karry

frakke YAS (gammel)// ruskindsjakke Second Female// jeans Rag & Bone// tee Helmut Lang// pumps Marie Monin (kun hos Lot #29)// taske YSL// solbriller Prada// ring og øreringe Pandora// ringe og halskæder byBiehl

Ok d’damer. Jeg er officielt ved at blive voksen (gammel?). Ikke nok med at min 30-års fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, så er jeg også begyndt at shoppe lidt (meget) forudsigeligt.

Læs: Jeg køber det samme igen og igen. Først var det læderjakkerne og -nederdelene. Og nu har jeg lige købt endnu et par Rag & Bone jeans. Akkurat samme model som jeg plejer. Ny farve. Føler mig som Joakim von And. Eller Albert Einstein. Altså hvad garderobe angår. Ikke gniertendenser eller genialitet.

Da jeg var yngre gik jeg efter det mest farvede, spraglede og glitrende når jeg shoppede. Og forstod slet, slet ikke Camille (som jeg ellers læste – og læser – trofast), der købte den ene læderjakke og stribede bluse efter den anden. Det gør jeg så nu. Omend kærligheden til karrygul og sart rosa trods alt ikke fornægter sig.

Og kedeligt eller ej. Det føles meget godt at have fundet sin ‘tøjhylde’. Ligesom shopping og det at klæde sig på om morgenen er blevet meget, meget nemt ;)

Apropos 30-års fødselsdag, så er jeg altså ikke begyndt at panikke endnu. Har i stedet bestilt en weekendtur til mine tætteste veninder og jeg til Paris i slutningen af maj, hvor vi skal hygge os og fejre fødselsdag på den bedste manér jeg kan forestille mig. Og måske købe nogle stribede trøjer og læderjakker ;) Vi skal bo på Mama Shelter (tusinde tak for alle jeres gode tips!) og jeg storglæder mig!

Taaaak til Cathrine der agerede (yderst kompetent og engageret) fotograf <3

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 2.863 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

  1. Nemlig og det er jeg også. Omend den nu er noget sart pga farven og materialet. Eller også er jeg bare en gris ;)

  1. Synes de er meget ‘true to size’ jeg har dem i en 28 og det er også det jeg bruger i de fleste andre jeans-mærker :)

 1. Jeg fejrede også min 30-års fødselsdag i Paris sidste år i slutningen af maj, det kan anbefales! Fik den bedste version af yndlingskagen, citrontærte meringuée, et sted jeg ikke husker, og efter grundig research boeuf bearnaise hos Chez Paul. Champagne blev der indtaget rigeligt af hele dagen, og vi sluttede aftenen af på David Lynchs natklub, Silencio, i selskab med Owen Wilson… eller det vil sige, han var der i hvert fald også ;-)

  Og så levede jeg ellers højt på at blive en ung 30’er, i stedet for en gammel 20’er! :-)

  1. Åh det lyder helt magisk! Nu glæder jeg mig bare endnu mere. Tak for at dele din Pariser-fødselsdags-historie. Klem Emily

 2. Orrhh, havde helt glemt hvor fantastisk fin den jakke er. Så skøn en farve!
  Den ville jeg gerne eje.
  Du ser enormt fin ud btw. :-)

  Kh

  1. Det havde jeg også lidt selv, indtil jeg fandt den frem fra gemmerne ;)

   Tusinde tak <3

 3. Ih, nogle fine billeder! Du ser bare så glad ud, og giver mig lyst til at iføre mig noget karry gult. :D
  Med hensyn til det med at finde sin rette tøj hylde, så er jeg også der, og jeg er 23. Det kan lyde kedeligt, men jeg synes det er rart og praktisk. Jeg læste sidste semester i England, så da jeg skulle pakke, var jeg virkelig nødt til at tænke: hvad er det bedste af det bedste af min garderobe, og det var så det jeg pakkede. Bevares jeg fik da shoppet en del der ovre (for det skal man jo! ;) ), men det er alt sammen ting som idag udgør fundamentet i min basis garderobe. Da jeg kom hjem og åbnede kasserne med tøjet ikke havde pakket til England, var der meget jeg havde glemt jeg ejede, og meget røg derfor til genbrug i H&M. Der blev ryddet ordentlig ud, og jeg har ikke haft tøjkrise siden.
  Btw, jeg er ret betaget af neglelakken du har på! :)

 4. Why fix it, if it ain’t broken? Jeansne er jo altså også bare perfekte, så jeg kan i hvert fald ikke bebrejde dig for, at du horder et lille lager af dem haha.

  Og må jeg så lige have lov at være i chok over, at du fylder 30?! Jovist, jeg har læst med i mange år, og burde nok vide det, hvis jeg talte efter og alt det der. Men du er sgu en sej snart-30-årig! Hurra for lækkerhed uden ende ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 5. ELSKER billede nr. 2 især – så fine farver, lys og stemning! Og dit hår er så lækkert – smuk med smuk på :)

 6. Hej Emily
  et lidt andet spørgsmål – hvordan er skoene at gå i? er de den type pumps man kan have på i flere timer?
  overvejer dem nemlig kraftigt :)

  1. De er FANTASTISKE at gå i. Virkelig! Så behagelige og med en hælhøjde der gør at jeg kan have dem på en hel dag uden problemer :)

 7. Wauw! for en smuk frakke! Blev helt glad da jeg så billederne, men omend en smule trist over det faktum, at den er gammel… Tak for en altid dejlig blog, der er altid rart at komme forbi :)

 8. Jeg gætter på vi er i Paris samme weekend med samme formål – at fejre fødselsdag! Jeg stikker dig en high-five hvis jeg render på dig :-)

 9. Du er altså så fin, og gamle kendinge klæder dig :-)
  Hvor lyder det fantastisk med Paris og fødselsdag! Jeg venter selv i spænding på at skulle derned i sommerferie på sprogskole. Det er et sidespring, men jeg læste et sted, at du anbefalede Hair Grow fra Vitaviva, og ville høre, om du kan mærke og se et resultat ved daglig brug?

  God dag,
  Klem Mie

 10. Hej Emily.

  Mit spørgsmål har ikke så meget at gøre med dette indlæg.
  Jeg fandt et indlæg, der var 2 år gammelt, hvor du skriver at du ikke farver dit hår mere. Gør du stadig ikke det? Hvad er din normale hårfarve?
  Jeg har fået lysnet mit i mange år (som er en kæmpe synder for håret), og jeg vil gerne stoppe med det nu. Jeg har et mørkt leverpostejs-farvet hår, og jeg har en del udvoksning nu.
  Det er ca. 9 måneder siden jeg fik det farvet og nu holder jeg ud, så jeg kan få det resterende lyse ud af håret. Så håber jeg, at solen vil gøre min egen hårfarve lidt mere lækker at se på – sammen med en kombination af ikke at flade og føntørre, samt at bruge shampoo + balsam fra PP og deres treatment 1 :)

  1. Jeg har fået lyse striber i det sidste års tid, men er nu ved at gro det ud igen, så vi er i samme båd ;) Jeg har lysebrunt hår.