Printet bomber og lædernederdel

jakke Second Female (gammel)// tee Zara// lædernederdel Just Female// taske Saint Laurent// sko Converse// solbriller Karen Walker// halskæder byBiehl// ring Pandora

Ligesom man ikke kan have for mange læderjakker, så gør akkurat det samme sig gældende for lædernederdele. Så er kunsten bare at modstå lysten til at kombinere læderjakke og ditto nederdel. Med mindre man skal ud at køre motorcykel eller noget andet i den dur. Og guderne skal vide, at jeg ellers ofte har haft lyst til det. Altså at hoppe i læder på læder. Eller egentlig også at køre motorcykel (dog ikke i nederdel!), men det er en helt anden snak ;)

All denim outfits kan lige gå an, men et fuldt læderantræk? Jeg tør ikke, men hvad tænker I? Go eller no go?

ENGLISH RECAP: I truly have an addiction. To leather apparel that is. As we speak I own 7 leather jackets, 9 leather skirts (this one included) and 3 pairs of leather pants. Maybe I should get a motorcycle while I’m at it?

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 2.499 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Vildt flot jakke og ditto nederdel! Full læder outfit, hmm – måske hvis det var farvet læder, grøn eller blåt, for at undgå biker looket? Har lige fået en rød læderjakke af en veninde – er stadig lidt i tvivl om den bliver for gymnasielærere agtig. Konklusion: læder outfits skal afprøves og føles! P.S. Troede et øjeblik at du havde tivoli åben på det sidste billede ;)

  1. Ja, det hjælper nok lidt hvis det er en anden farve… Hmm… nej det er nok bare no go under alle omstændigheder ;)

   Hahah… ej altså! Nej, krydser bare benene ;)

 2. Manner – den nederdel ønsker jeg mig til min fødselsdag. Har kun 4 i forvejen, men den der mangler altså!!

  Jeg kan ikke slippe afsted med læder på læder. Ligner en prostitute…:-( Det er noget andet, hvis det er ruskind. Det går lidt nemmere, synes jeg.

  1. Selvfølgelig mangler du da den C!

   Ja, det ender lidt derhenne af ikke? Ruskind er lidt mere barmhjertigt ;)

 3. Nej tak! :) Ligesom jeg HELLER ikke er vild med all-denim-outfits eller for den sags skyld ensmønstrede toppe og underdele – det bliver sgu for meget for øjnene, for mig altså! :o)

  SUPERfed nederdel, derudover!

  1. Haha… det var en klar udmelding! Jeg lover at lade være ;)

   Takker, synes også den er et hit :)

 4. Nu går jeg lige imod alle pessimisterne i kommentarfeltet: jeg tror helt sikkert, at det er noget der skal prøves af, før man begraver idéen helt. Hvis det nu er en tynd og elegant læderjakke, mere end en rå? Og så med en god farve indenunder, og måske ditto fodtøj, så tror jeg altså ikke det ville være helt ude i skoven. Jeg kunne i hvert fald godt selv finde på at teste det, hvis jeg lige lå inde med en lædernederdel. Det tæller garderoben desværre bare ikke endnu..

  Når dét så er sagt, så gør en mønstret bomber sig ellers også kanongodt til, så hvis læder + læder går helt galt, så er der i hvert fald en sikker vinder at vende tilbage til ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jo det er nok et spørgsmål om ikke at hoppe i den tykkeste bikerjakke… Men alligevel, tænker at det nemt kommer til at ligne en uniform alligevel?

 5. Den nederdel er simpelthen så smuk. Måske er det i år, at jeg skal give det et forsøg med lædernedele. Jakkerne har forlængst vundet mit hjerte :)
  Men det er nok over kill med en all in på læder. Men på den anden side, så har jeg tiltro til, at du ville kunne bære det :-)

  1. Ja, den må du med på. Er sikker på at det bliver et lige så stort hit som jakkerne.
   Og ja, du har nok ret. Holder mig i skindet ;)

 6. Så fin jakke!
  Har selv adskillige i det snit, og følelsen af at være lidt sporty er bare super rar.

  Jeg holder med flertallet og siger nej tak til all leather.. Det bliver bare hurtigt 60+ at se på, og det ville være ærgerligt.

  1. Hehe… ha, det lyder som om det er den sikre vej at komme til at ligne en 60+ prostitueret/biker hvis man skal tro på kommentarerne her ;) Jeg skal prøve at lade være!

   Og tak og enig mht jakken. Den er en ven :)

 7. Hej Emily,

  Jeg har den samme bomberjakke men har aldrig haft den på, da jeg desværre har købt den en størrelse for lille (s) – du skulle vel aldrig være interesseret i at bytte? :D Har læst et sted at din er en M – som jo er lige den jeg står og mangler ;) Min er som sagt fuldstændigt ubrugt.

  Mvh Mette

  1. Hej Mette,

   Det ville jeg gerne, men min er desværre ikke hos mig længere, men har fået et lykkeligt liv, hos en af mine veninder. Men æv altså, så surt med tøj i skabet, der ikke passer. Håber du finder en løsning :)

   Kram Emily