I lånt maxi, Saint Laurent og Céline

I lånte fjer. Se hvor alting er fra på Fashion-Post i dag

Af og til er det bare skægt at få lov at lege med tøj og stil og tage noget helt andet på, end man plejer. Således stod jeg på hovedet i Fashion-Post’s klæde-ud-kasse i sidste uge og hoppede i noget så uvant som en maxinederdel, højhalset bluse og slaskebuks og flagermuseærmer. Og en sjælden hestehale tilmed.

Og apropos de guldprikkede flagermuseærmer. De er fra Saint Laurent og koster en mindre formue (mildest talt), men hold nu op, hvor blev jeg forelsket. Det er måske en af de smukkeste påklædningsgenstande, jeg nogensinde har haft på.

Se mere til den og alt det andet og hvor det er fra på Fashion-Post i dag OG så kan I handle i deres shop med 10% i rabat med koden emilysalomon der gælder til i morgen kl. 24.00.

Ps. Husk lige at det er ‘store hvededag’ i aften. Jeg skal indtage massevis af lune hvedeknopper med tandsmør. Og glæder mig. Meget. Man kan godt glæde sig til smør. Basta!

(Visited 2.155 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

    1. Tak skal du have. Jeg må vist anskaffe en maxi. Det er ellers aldrig rigtig noget jeg har turde førhen ;)

    1. Haha… godt at høre at jeg ikke er alene om den craving ;) Og ellers kan jeg anbefale Meyers. De er gode!

    1. Tak skal du have Maiken! Det er noget uvant for mig med sådan en maxi og egentlig noget jeg normalt holder mig fra, fordi jeg ikke er så lang. Men må indrømme at jeg også godt kan lide det. Måske jeg skal anskaffe mig nogle maxi’er :)

  1. Maxi-nederdelen er simpelthen så fin til dig!
    Og du er bestemt ikke alene om at glæde dig til hveder (og smør!) i aften ;)