10 ting at lave i april

Beklager at der gik påskeforsinkelse i min månedsønskeliste, men her er den bedre sent end aldrig :)

April byder på lidt mere luft i programmet (håber jeg?) for mit vedkommende og det vil jeg nyde i fulde drag, inden jeg går en travl maj måned i møde.

Jeg har allerede mange rare sager i kalenderen for denne måned (udover den skiferie jeg er på lige nu og som bestemt også er en rar sag!), bl.a. lykkedes det at få billetter til Svanesøen og så slutter jeg april af med et dejligt spa-ophold. Men jeg håber også at få plads til de resterende punkter nedenfor. Og hvis ikke jeg når det hele, så er det også ok, det er en ønskeliste ikke en stress-liste :)

Mht. ønskelisten for marts så gik det nogenlunde med den. Dog blev spa-weekend altså rykket til denne måned i stedet, ligesom jeg stadig har til gode at forårsindvie Ismageriet og gøre noget ved min have. Ahem og mit kælderrum…

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Se en eller flere film på dette års CPH PIX-festival.
 2. Forbi Kødbyens nye madmarked en lørdag.
 3. Finde hotel til tøsetur til Paris i slutningen af maj. Kom endelig med bud, hvis I kender et rart sted, der er til at betale :)
 4. Læse april måneds læseklubsbog færdig.
 5. Tage et fotokursus for at blive bedre til at fotografere og lære mit kamera endnu bedre at kende.
 6. Ligge på mit bløde gulvtæppe og kigge op i loftet og nusse Penny på maven. Minimum 1 gang om ugen i mindst 30 minutter.
 7. På loppemarked at finde tallerkener og bestik og sager man ikke kan få nok af. Tip gerne hvis I kender et godt loppemarked.
 8. En tur til dygtige Hannah hos Gun-Britt og få styr på lokkerne. Glæder mig til at at få ordnet spidser og udgroning og hygge med magasiner imens.
 9. Bage mine yndlings citron- og ricottapandekager en weekendmorgen.
 10. På spa-ophold med min kæreste på Kellers Park i slutningen af måneden. Og vi har booket tid til en lang massage. Bliver så godt!

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den kommende måned på?

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

(Visited 3.598 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Kan anbefale Hotel Le Swann i Paris! Super hyggeligt, gode værelser til en fin pris. Og ligger i gåafstand til Galleries Lafayette og Boulevard Haussmann :)

  1. Har ikke helt fundet et endnu. Overvejede faktisk ‘bare’ at købe nogle enetimer hos en fotograf, da jeg har ok styr på kameraet og har nogle meget specifikke ting, jeg gerne vil lære. Men skal nok fortælle mere når jeg ved det :)

 2. Lyder som en skøn måned!
  Hvis du findet et godt fotokursus, må du endelig sige til, da jeg også ønsker at lære mit kamera bedre at kende!

  I øvrigt, du har tidligere lavet et indlæg med forslag til bryllupsfest kjoler. Jeg skal nemlig til en række bryllupsfester i maj og juni og er helt på bar bund hvad angår valg af kjole…
  Tak!

  Kh
  Tanja

  1. Hej Tanja,

   Det vil jeg gøre. Og god idé at lave bryllupsgæstkjoleinspiration igen, det må jeg gøre snart :)

   Knus
   Emily

 3. Lyder som en fantastisk liste :-)
  Jeg skal på cykeltur i skoven og parken, gerne en tur på bakken og drikke kaffe.
  Indvige mine nye sneakers, holde min mand i hånden hverdag…og se Vikings sæson 3 færdig ;-)

 4. Vi var på kæreste tur til Paris i februar, der boede vi på nyrenoverede Hotel Henriette, meget charmerende og det lå godt, tæt på en metro og lige ved siden af det hyggeligste madmarked som var helt turistfrit!

  http://www.hotelhenriette.com/

  1. Det gjorde jeg. SÅ fin. Lige dele sørgelig og på sin vis også livsbekræftende! :)

 5. Det virker som en rar ønskeliste for april! Selv vil jeg rigtig gerne bruge måneden på at rydde op og ud i kælder- og loftsrum. Gå lange ture i forårsvejret. Få styr på det allersidste af nogle voksenbeslutninger der har stået på i marts og begyndelsen af april. Og høre mere musik fra pladespilleren! Det gør mig så glad, sådan noget.

  1. Hvor rart Laura og godt også at få nogle af de tunge/store beslutninger af vejen :)
   Kram

 6. I April vil jeg nyde synet af det fynske forår som begynder at springe ud i de Odenseanske parker. Jeg vil deltage i Dewey’s halvårlige read-a-thon (om end en anelse forskudt) og tage en masse fine billeder af alt og intet. Og så vil jeg stille og roligt begynde at planlægge min kærestetur til London i sommerferien. April er fuld af løfter om varmt vejr og højt humør, så dét ser jeg frem til (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 7. Jeg er helt vild med nummer 6. Det gør mig helt nostalgisk at tænke på, jeg lå altid så meget på gulvtæpper og kiggede op i loftet da jeg var lille. Kan sådan mindes duften af et varmt gulvtæppe fra at solens stråler rammer det. Det var egentlig ikke en særlig lækker lugt, men stadig gode minder. Som voksen ligger man generelt alt for lidt på gulv og gulvtæpper. Måske jeg skal skrive “Køb et blødt gulvtæppe og lig på det minimum en gang om ugen i 30 minutter” på min aprilliste? :)

  1. Helt enig mht. gulvtæppelugt ;) Og ja, det synes jeg ville være et ret så godt punkt at have på din egen liste. Klem Emily

  1. Tak for tippet, det kigger jeg nærmere på og rigtig, rigtig god tur til dig også :)

 8. Åh, jeg vil også ligge i et blødt tæppe og nusse en blød hundemave. Suk… hvor det lyder dejligt!

  1. Hej Maria Louise,
   Det er desværre sådan nogle annoncer der bliver vist udfra hvem der ser dem/hvor man befinder sig, så jeg har slet ikke noget at gøre med hvad der bliver vist hos hvem (jeg får eks. kun Ganni og interiørannoncer) og har ikke set den du nævner, men er glad for at du gør opmærksom på det.
   Men æv, hvor er det dumt :(
   Klem
   Emily

 9. Mm, Kellers Park. Der var vi to overnatninger i påsken. Virkelig skønt. Anbefaler at gå i spaen sent om aftenen, da der er færrest mennesker og det er bare lækkert at sidde i boblebad udenfor under stjernerne. Derudover så har de en vandretur på 7 km i området, hvor man kommer rundt i historien om Keller og hans institutioner. Også plus til tandemcykler og morgenbuffet :) Vi fik anbefalet at spise inde i Vejle i stedet for på hotellet, så det gjorde vi :)