10 ting at lave i marts

Kan I mærke det? Der er forår i luften og de lysere tider er allerede over os. Ligesom de mange påskeæg der skal spises (man må godt starte nu ikke?) er alletedsnærværende ;)

Lige pt. er jeg dog sengeliggende med dum, dum madforgiftning/maveinfluenza, men så snart den er ovre glæder jeg mig til at gå ombord i marts, der på arbejdskontoen byder på de afsluttende øvelser omkring min bog og så et nyt kontorfællesskab. Elsker mit hjemmekontor, men bliver også rart at komme lidt væk tror jeg. På privatlivskontoen drømmer jeg om de 10 ting, I finder på listen nedenfor.

Eller dvs. lige akkurat nu drømmer jeg kun om iskold cola og endnu et afsnit af Vikings.

Jeg nåede alle ting fra februarlisten med undtagelse af Bæst, som det stadig ikke er lykkedes mig at få bord på (ok, er også altid lidt sent ude) og så har jeg også Imitation Game til gode i biffen.

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Tage på weekendtur med en sød én. Vi vil gerne på noget spa-noget og helst i Danmark. Sig til hvis I har et godt bud på, hvor vi skal hen.
 2. En tur til yndlings-Amager at spise is på yndlings-Ismageriet for at markere foråret.
 3. Planlægge hvad der skal ske i bedene i min have og købe pæne potter og planter.
 4. Læse marts måneds læseklubsbog Hvor blev du af Bernadette.
 5. I køkkenet af bage, koge, brase og sylte. Eller noget der ligner. Trænger til at prøve nye ting og og eksperimentere lidt. Og under alle omstændigheder skal jeg bage et hold lemon bars.
 6. Se Jeg er stadig Alice i biografen. Elsker Julianne Moore.
 7. Købe en fin forårsfrakke. Har et godt øje til denne og denne. Og de her sko nu vi er i gang.
 8. På lækkert ophold på Schæffergården med en dejlig veninde.
 9. Rydde op i min kælder. Ikke så ophidsende, men ret nødvendigt efterhånden.
 10. Gøre alvor af mine se-mere-dans-drømme og bestille billetter til Svanesøen.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den kommende måned på?

(Visited 5.346 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

52 Kommentarer

 1. Jeg skal også til chokoladefestival i denne weekend og jeg glæder mig!
  Ellers skal jeg til London, hvor jeg regner med at købe den nyeste kogebog af Ottolenghi – jeg er nemlig blevet helt vild med Jerusalem kogebogen og brugen af grøntsager på lidt andre måder. (Kan klar anbefale butternutsquash spread – den er virkelig god – og den kan også laves med sweet potatoes)

 2. Har også selv bestilt billetter til Svanesøen, en ægte lillepigedrøm. Men du skal nok skynde dig, de bliver revet væk. :)

 3. D. 1 maj skal jeg på “kæreste-spa-forkælelsestur” til Hotel Vejlefjord, og det glæder jeg mig til! – Hvis du vil have spa-forkælelse, så skulle dette være STEDET!. :)
  Tjek evt. deres hjemmeside, udbuddet af diverse spa-oplevelser er uendeligt !

 4. Jeg kan varmt anbefale Hotel Christiansminde i Svendborg – vanvittigt smuk beliggenhed lige ved vandet :)

  1. Det lyder også som en dejlig ting og noget der snildt kan lade sig gøre uden de store krumspring :)

 5. Elsker simpelthen disse indlæg! Jeg synes det er så nemt bare at lade dage, uger, måneder gå sin gang, uden at man egentlig lægger mærke til det. Men når jeg ser dine indlæg, bliver jeg opmærksom på, konsekvent at ligge ting ind i kalenderen som er givende og noget man gør af lyst! Søde Emily, har du evt. nogle fif til at få mere ud af, og gøre noget mere særligt ud af hverdagene, så de ikke bare tager hinanden?

  1. Så dejligt at høre Line <3
   Jamen, netop planlægge sådanne små, rare ting. Og så bare gøre lidt mere ud af hverdagene. Lave lækker (og nem og hurtig) mad, tage pænt tøj på, lægge fin neglelak osv. osv. for mig er det de små ting der gør forskellen.
   Og så af og til gøre noget lidt anderledes. Kaste alle planer væk og gøre et eller andet skørt på en hverdagsaften :)
   Det er faktisk meget det min kommende bog handler om, så der kan du forhåbentlig finde masser af tips :)

 6. Som Annika vil jeg gerne anbefale Hotel Vejlefjord. Og jeg har til gengæld også været der :) Det er virkelig et dejligt sted, og der er næsten garanti for, at man kommer heeeelt ned i gear.

  1. Jamen det ser ud til at der er bred enighed her i kommentarfeltet om at det er STEDET :) Det må vist prøves så. Desværre er de bare fuldt bookede langt ud i fremtiden :(

 7. Sikke nogle hyggelige ting du skal/vil i marts! Elsker at læse hver måned hvad du vil opleve (: Er vil med forårsjakken fra Dorothy Perkins, måske man selv skulle bestille den hjem.
  God bedring til dig (:

  1. Så dejligt at høre søde du og mange tak :)

   Og, ja, den er nemlig ret fin og tilmed ikke så dyr. Håber den er lige så pæn i virkeligheden :)

 8. Min måned har rejse(r) som tema. Jeg skal på venindebesøg i Munchen, solformørkelse på Færøerne og så slutter jeg måneden af med at løbe halvmaraton i Palæstina.

  1. Åh hvor lækkert. Og SÅ sejt med Palæstina. Det gad jeg virkelig også godt. Næste år måske…

 9. Hej Emily,
  Og god bedring! Jeg har set frem til dette indlæg hele ugen – ELSKER dem simpelthen. (Hvorfor jeg også er begyndt at lave mine egne). Èt af mine tiltag i denne tid er at udforske mere… Mad, steder, mennesker… På “planen” er indtil videre en lille udflugt til Gamla Stan her i Stockholm for at fortabe mig i de gamle gader. Købe en avis og slentre ind på en café for at læse den. Sidde og se ud på menneskene og livet… Lade tiden gå. =) – Charlotte

  1. Ej hvor er det bare dejligt at høre Charlotte <3
   Dét lyder vel nok også som en dejlig plan. Sådan en skal man også huske af og til, det er jeg selv alt for dårlig til...

 10. Jeg kan virkelig anbefale Vejlefjord til en spatur. Min kæreste og jeg var der for et par år siden, da vi var meget nyforelskede. Det var det helt perfekte sted at tage hen, med lækre lækre omgivelser og fantastisk middag. Vi går stadig den dag og drømme om det døgn vi tilbragte der. :)

  1. Åh lyder fabelagtigt :D
   Desværre er de fuldt bookede det næste lange stykke tid, så det må jeg have til gode. Men I skriver alle så pænt om det, så det MÅ jeg vist prøve :)

 11. Hvor er dit målebæger virkelig fint! Hvor er det fra?
  Her er der faktisk ingen store planer for marts. Jeg bliver lidt mere stresset af planer for tiden, så jeg har bestemt mig for at tage det som det kommer i løbet af måneden. Og så håber jeg der er tid og overskud til gode planer. Det vil jeg i hvert fald gøre mit for prioritere, når tiden er der.

  1. Det er fra Keith Brymer Jones. Elsker det!
   Det lyder som den helt rigtige beslutning for dig lige nu :)

 12. “Jeg er stadig Alice” i bogform “Stadig Alice” kan også anbefales, samt ” Et helt nyt liv” der begge er skrevet Lisa Genova. Læste dem for et par år siden under en af mine indlæggelser, hvor jeg altid får slugt en hel del bøger imens det står på.
  God bedring til maven og dig.

  1. Tak for dejlige bogtips, hils flapørerne!

   Og tak, det er heldigvis i bedring :)

 13. Det er så dejligt, at foråret så småt begynder at vise sit kønne ansigt! Mit største ønske for marts er virkelig, at der bare kommer mere forår i luften (:

  Jeg vil i marts få forårsrengjort lejligheden, blive farvet og klippet, mødes med min læseklub og diskutere månedens bog og så vil jeg arbejde på at få min nye blog op at køre og tiltrække mit eget publikum. Marts kan uden tvivl kun blive en god måned! (:

  1. Det lyder vel nok som nogle gode planer Lisbeth. Pøj pøj med det hele. Klem E <3

 14. Hvis du skal på spa-ophold, så giv dig selv og den søde et par dage på hotel vejlefjord kur og spa. Smuk natur, skøn historie og muligvis den mest komplette spa-oplevelse der kan købes i Danmark.. Har selv været der nogle gange, og så det i TV2’s programmer om badehoteller. Man forstår virkelig godt hvorfor det kaldes “slottet i skoven”.. Du vil elske det :-)

  1. Åh I har fået mig fuldt ud overbevist, men desværre er de helt bookede i den næste lange tid. Så det må blive en sommer- eller efterårstur i stedet… Men tak for tippet :)

 15. Jeg vil også gerne lægge et godt ord ind for Vejle Fjord.. Det er et HELT fantastisk sted.. Jeg har været der flere gange og vil helt sikkert vende tilbage..:)

 16. Super hyggeligt indlæg. Så skønt at høre om nogle af dine marts-planer. Personligt skal måneden bruges på kærestehygge, fransk-bootcamp med gymnasiet, biograftur og fødselsdag hos min gode veninde.

 17. Jeg har netop set Danmarks dejligste slotshoteller på TV2 med Julia Lahme og hér er der altså god inspiration at hente til nogle enestående ophold (romantik, lækker mad og idyl!).

 18. Jeg kan virkelig anbefale en weekendtur til Kokkedal Slot i Nordsjælland. Det er HELT fantastisk! Maden og omgivelserne er SÅ lækre. Det bedste jeg har oplevet.
  De har også en lille spa afdeling med pool, dampbad, sauna og lysbad.

  Ystad i Sverige er også fantastisk, og det tager ikke andet en 1 time og 15 minutter fra København. Det er virkelig anbefalelsesværdigt, og spaen og lokationen er vidunderlig!

 19. Jeg skal selv snart på Hotel Vejlefjord med min søde mor. Hun har været der før og siger, at det er utroligt lækkert! Så det vil jeg da helt klart anbefale.

 20. Ville lige sende dig en varm tanke for dine altid inspirerende bloginlæg! Jeg har kopieret din “ti ting jeg vil lave i….” lige siden du begyndte på det, og jeg elsker hvad det gør ved min fokus! Og lige nu sidder jeg og smiler lidt over hvor mange af de samme punkter vi har denne måned! Ha en dejlig marts:)

 21. Ystad saltsjøbad, Falkenberg strandbad, tryløsand – alle i Sverige og med højest 2 timers kørsel.
  Ellers VejleFjord, Skodsborg og Melsted badehotel på Bornholm

  Og hey – skal den der is-tur til Amager ikke involvere en pletnæse og en dame med heste-manke ? :-D

 22. At kunne springe ud, ligesom forårsblomsterne, i en hel ny garderobe fra mit yndlingsmærke ville bare være det bedste. Mange forårshilsener fra en str. 42 foroven og neden.