10 ting jeg vil lave i februar

Ny måned, ny månedsønskeliste. Februar er jo sådan en skæg, kort, lille sag og når den tilmed rummer en deadline for aflevering af bogmanuskript, en uge i Dubai og en forlænget langrendsweekend i Norge, så bliver der nok ikke tid og mulighed til de store armbevægelser derudover for mit vedkommende. Men listen er jo en ønskeliste, omend jeg helst vil fylde den med ting, der som udgangspunkt kan lade sig gøre.

Nedenfor finder I februarlisten under alle omstændigheder :)

Hvem ved, måske jeg når det hele alligevel?

Jeg kunne sætte kryds ud for over halvdelen af tingene på januarlisten. Kom dog ikke forbi Lillebror eller Barburritos nye take-away, så dem har jeg til gode. Ligesom jeg desværre ikke nåede udstillingen på Kunstforeningen Gl. Strand. Til gengæld var jeg på Gorilla og det var et hit.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Fortsætte fastelavnsbolleforsættet fra januar. Lige om lidt er det slut. Skynd jer at spise dem!
 2. Gøre tekstdelen af min bog færdig.
 3. Bage chocolate chip cookies, så jeg har noget godt at gnaske på i slutspurten af skriveprocessen.
 4. Forkæle mig selv midt i al travlheden med en mini-hjemme-spa med yndlingssæbe, body scrub og efterfølgende en fin vintermanicure i vinrød (tæerne) og sort (fingrene).
 5. Bæst at spise øko-bøf og pizza.
 6. Se Richards Mosse’s smukke og foruroligende fotografier fra borgerkrigen i Congo på Louisiana.
 7. Lære at stå på langrendsski.
 8. Læse februar måneds læseklubsbog. I en liggestol i Dubais ørkenvarme.
 9. Finde et pænt computer-sleeve (tips modtages gerne!). Kan ikke være det jeg har, bekendt længere.
 10. Se The Imitation Game i biografen. Nå ja, og Fifty Shades of Grey ;)

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den kommende måned på?

Læs decemberlisten her, novemberlisten her, oktoberlisten her, septemberlisten her og augustlisten her.

(Visited 3.902 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

48 Kommentarer

 1. Sikke nogle dejlige tips – på min liste står også Bæst, Louisiana og biografen. Men det bliver nok først til marts, for min februar er pakket med eksamen, istandsættelse af lejlighed + flytning og lidt specialeskrivning… Så det sjove må vente til marts ;)

 2. Dejlig inspirationsliste! Mindede mig om, at jeg skal have lavet en tøseaftale med cocktails om at se 50 Shades of Grey. Vi har en skøn solskinsferie planlagt i februar, så jeg har myretravlt med at få forberedt nogle gode indlæg på Bryllupsfeens Blog, så jeg har lidt til mine læsere, mens jeg ligger ved poolen. Håber du får nogle skønne ture. Lyder som en dejlig februar :-)

 3. Kære Emily. De har de fineste sleeves hos byrd and belle. Har selv 2 stk, ups :)
  Ps. så er opskriften på dine “søde semlor” den bedste! Lavede dem i mandags og har allerede lyst til at lave endnu en portion!

  1. Tusinde tak for tip, dem kigger jeg nærmere på :)

   Godt at høre og lav lige en portion til og send et par til mig!

 4. Sikke nogle dejlige ting du har på ønskelisten! Jeg vil det hele (måske lige bortset fra ski – det tør jeg ikke). Men men – det altoverskyggende på min februar-liste er specialet (GISP), der skal afleveres 2. marts, så det afhænger lidt af det, hvor meget liv jeg kommer til at have udenfor speciale-kælderen. Men 2. marts – der siger jeg dig – der tager jeg revanche! Så bliver der liv og glade dage :)

 5. Det er en super god ide med den liste. Tror jeg vil kopiere ideen, da dagene tit bare tager hinanden og man “glemmer” hvad det er man vil nå og så er endnu en måned gået med hverdagens trummerum… :-)

 6. Dejlig liste! Jeg glæder mig til at læse om Dubai.

  Først og fremmest: glæd dig til Bæst og snyd ikke dig selv for deres mozzarella. Den er himmelsk, helt igennem himmels.

  Min liste: Jeg skal, naturligvis, se på Christian Grey med nogle veninder, og vi kombinerer det endda med middag på Bæst inden. Dét kan kun blive en fremragende aften med godt til gane og øje. Derudover er der en hænge ting op på væggen-situation, der skal klares. Forhåbentlig med kage til. Og så vil jeg rigtig gerne en tur på Sliders (igen), købe blomster mindst tre gange og gået en tur med min kæreste i hånden mindst en gang om ugen.

  1. Hey hvor din liste også var god og nu kan jeg ikke tænke på andet en mozzarella! :)

 7. Jeg elsker de her lister! Min februar står både på en uges vinterferie fra studiet, samt en forlænget weekend i London med min søster, så det bliver en god måned! :)

  Sisselykke.dk

 8. De er også gode, de lækre chocolate chip cookies, smager som en drøm .0)) Det er ventetiden værd, at skulle lade den stå i køleskabet i et helt døgn, det gør dem så lækre, sammen med et stykke is i midten som en sanwich, uhm.

  jeg vil bage Valdemarsro’ lækre fastelavnsboller, englene synger. S k a l prøves! Marcipanen ligger klar i køleskabet, haps.

  – et boligtilbud lige efter mit ønske og drøm, så vi kan rykke s n a r t.
  – vågner op en dag i februar og ser, at alle mine papirbunker står sirligt inddelt i mapper. Det bliver nok ved drømmen!

  Rigtig god februar, og det er ski’ sjovt at stå på langrend, og det er særlig vigtigt, at have chokolade (coockies) med på sådan en tur. Så hyggeligt. Smil Lene. Århus. .0)

  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

  1. Nu kan jeg ikke tænke på andet end sådan en is-sandwich…

   Og flere fastelavnsboller…

   God fornøjelse med dine projekter og ønsker :)

 9. Hej Emily!
  Sikke nogle skønne to-do på din februar liste :)

  Jeg har lige et lidt andet spørgsmål.. Jeg skal ud at købe planter til mit hjem og synes du har så mange fine af slagsen på dine billeder! Har du nogle foreslag til gode blomsterhandlere eller andet? Vil gerne have lidt fine kaktusser, figentræ mv.

  Tak :)

  1. Hej Camilla,
   Mine er en blanding af Ikea, Føtex, Super Brugsen og så fra Dimseriet på Stefansgade, Guldblomsten på Guldbergsgade og Euroflower på Frederikssundsvej.

   God planteshopping :)

 10. Hej Emily, jeg synes det er sådan en god idé med månedslisterne :-) Som jeg skrev i kommentarfelstet til januarlisten, så ville jeg forsætte alle de dejlige sociale ting, jeg lavede i december. Det har været godt – har blandt andet set “Force Majeure” i bif (god film, kan stadig nås), gået kaffeture, bagt fastelavnsboller og spist dem med en sød mand og lavet mad med veninder.

  “Teorien om alting” har præmiere den 26. februar, så den skal jeg ind og se. Og så har jeg snakket med en veninde om at prøve fægtning – hvor sejt kunne det lige være! Man kan vist få en gratis prøvetime på Frederiksberg slot.

  1. Ih hvor lyder det dejligt altsammen Mathilde! :)
   Jeg har også set Force Majeure og ja, den var virkelig fin.
   Ok, fægtning lyder for blæret, meld lige tilbage hvordan det spænder af!

 11. du bor så fint at jeg næsten ikke kan holde ud, at bo som jeg gør. har fulgt din blog (nærmest slavisk) i flere år og den har altid været min yndlings!

 12. Jeg ELSKER dine lister. Det synes jeg bare du skal vide :)

  Og så har jeg et godt øje til Hays computer sleeves :)

  1. Det bliver jeg glad over at vide! :)

   Ud, dem må jeg kigger nærmere på så. tak for tip

 13. Gode, gode planer – Bæst ser så lækkert ud!
  Her står den på torsdagsvin idag, og ellers venter venindefødselsdagsbrunch i næste uge, en kærestedate på favoritstedet, lidt udsalgshopping, et smuttur til Aquacenteret i Silkeborg og et par familiefødselsdage – det bliver godt!

  – Anne

 14. Er helt med på fastelavnsbollerne, og elsker at du ikke er for “fin” (sofistikeret-intellektuel) til Fifty ;)

  1. Nej, snobberi kommer man ikke nogen vegne med. Jeg er vild med den slags populærkulturelle fænomener. Sproget i bogen var måske ikke så herligt, men jeg skal helt klart se filmen under alle omstændigheder ;)

 15. Som altid dejlige ting. Kunne godt hoppe med på hjemme-spaen og cookies’ne.
  Derudover vil jeg i februar komme ordentligt i gang med det nye semester, begynde mere ‘intenst’ til yoga, læse minimum to bøger færdig og engagere mig 100 % i min egen blog. Og så vil jeg nyde så mange solskinstimer som overhovedet muligt (kom så forår)! (:

 16. Lyder som om du kommer til at have dig en rigtig dejlig februar!
  Jeg hader virkelig at være “that guy”, men jeg må altså indrømme, at jeg havde en forestilling (måske endda et lille håb) om, at du ville være “imod” 50 Shades of Grey. Og jeg mener ikke på hovski-snovski-måden, med at det ikke er rigtig literatur eller whatever. Jeg mener mere, at jeg havde håbet, at du ikke var blind over for problematikken i en film, der glorificerer overgreb. Er det noget du har gjort dig nogen overvejelser over? Jeg ved godt det lyder lidt som om jeg peger med fingre, men det er altså ikke meningen! Jeg er en klar modstander af både filmen og bøgerne og vil ikke støtte det med så meget som en krone, men jeg er selvfølgelig klar over, at alle tager deres egne valg og har deres egne meninger, som man skal respektere.

  1. Du må gerne være ‘that guy’, når du gør det så pænt :)

   Nu er det snart et par (var det ikke der de kom frem?) år siden, jeg læste bøgerne og jeg må være helt ærlig at sige, at jeg ikke mindes noget (nogle?) overgreb? Måske jeg har læst det med nogle helt andre briller på?

   Jeg blev faktisk lidt overrasket over hvor uskyldigt og ‘vanilla’ det hele var. En meget klassisk, sød kærlighedshistorie, pakket ind i lidt erotik.

   Sproget i romanerne er ikke noget at skrive hjem om, men pyt skidt, jeg synes altid at den slags fænomener, der får millioner af mennesker (der ellers ikke læser) til at læse er interessante.

   Jeg synes egentlig det kan ses som en spændende trend idet den både dæmmer op for en diskussion om kvinders seksualitet og lyster. For mig at se iscenesætter bogen netop Anastasias rejse mod en stor bevidsthed omkring egen seksualitet og hvordan hun overtager magten og besnærer Christian.

   At bøgerne så er mere Barbara Cartland end ‘O’s historie’ kan man synes om hvad man vil.

   Jeg synes ikke at skildring og glorificering er det samme i øvrigt. En film eller bog om borgerkrig, stofmisbrugere eller lignende er jo – som oftest – ikke en validering af de emner. Snarere en problematisering.

   Jeg ved ikke om du har set 9 1/2 uge, men her er der for alvor tale om et usundt, seksuelt forhold og igen handler det, for mig at se, ikke om at forherlige dette, men snarere undersøge mennesket og dets (mangfoldige) lyster.

   Summa summarum: Jeg synes at Fifty Shades of Grey er en ret uskyldig historie, at hele trenden omkring er spændende og jeg glæder mig til at se hvordan de har løst filmen :)

   Sorry, det blev en længere smøre ;)

   1. Tusind tak for dit lange og gode svar, Emily! :)
    Nej, selvfølgelig er en skildring ikke det samme som en glorificering, det er jeg helt enig med dig i. Det, der skræmmer mig ved 50 Shades of Grey er bare, lige præcis, hvor uskyldigt det bliver, det hele. Det er det jeg mener med glorificerer. Det er som om det blot er endnu en fin kærlighedshistorie, blot krydret med lidt vildere og mere sex. (Jeg har btw absolut intet imod BDSM hvor begge parter er indforstået med hvad der foregår, og kan finde ud af at bruge og respektere safe words (Noget Christian Grey har lidt problemer med))

    Nu vil jeg ikke kede dig alt for meget med det, men her er en rigtig spændende artikel om problematikken med 5o Shades of Grey hvis nogen skulle være interesserede:

    http://www.huffingtonpost.com/carey-purcell/fifty-shades-of-grey-feminism_b_2395932.html

    Og igen tak for svar på min lidt lange (og let brokkende) kommentar!

    1. Selvfølgelig og no stress, synes det var meget sobert brok. Den må jeg kigge nærmere på, den slags er jo ofte lidt af et analysespørgsmål (og hvis der er noget jeg har lært, da jeg læste litteraturvidenskab, var det at man – med de rigtige argumenter – kan konkludere meget forskellige ting ud af samme tekst), dermed ikke sagt at dit synspunkt ikke har sin rigtighed. Det kan snildt være at din læsning er langt mere spot on end min! Kan slet ikke huske det med at han ikke reagerer på stopordene. Not okay! Der er vi helt enige.
     OG så må jeg – noget brødebetynget – hellere advare dig om at jeg har en Fifty Shades of Grey ‘venindeaften’-konkurrence planlagt til på søndag. Og så lover jeg ellers også ikke at tale mere om Fifty Shades i det næste lange stykke tid (om nogensinde igen). Amager og halshug! Og god weekend :)

 17. Det eneste jeg vil i februar er, at spare, spare, spare, så jeg har råd til at bruge en uge i Lissabon i forbindelse med min bachelor, besøge min veninde, der er på udveksling og så jeg kan komme på vin-ferie i Italien til sommer ooooog på Roskilde-festival :D

 18. Vil også gerne se The Imination Game! – Benedict Cumberbatch er en virkelig dygtig skuespiller og tilmed dejlig at se på :-)
  Jeg vil holde stor fødselsdagsfest for min ven, lave mango cheesecake og begynde at se House of cards.
  Med hensyn til sleeves, så kig på Etsy! Der er med sikkerhed nogle finurlige :-)

  1. Ja, han er lidt lækker ikke? På en helt speciel måde?
   Mmm… det lyder også godt!

 19. Hej
  Jeg læser ny med på din blog og elsker den.
  Synes det et en fantastisk ide med at lave “mål” til hver måned. Tror det vil jeg også prøve, for at optimere livslysten.
  Skriver du dem ned et sted for dig selv udover på bloggen?
  Vh Vanessa

  1. Hej Vanessa,
   Dejligt at du læser med, velkommen til :)
   Ja, jeg skriver dem også ned i min kalender.
   Kh.
   Emily

 20. Skønne, inspirerende billeder og dejlige planer!
  – hvor er hylden og ‘knagerækken’ fra? OG hvad er ‘koden’ på de vinrøde lak – den skal på ønskesedlen :o)