Mit gulvtæppe og mine glas

tæpperogglas

1. West Elm Souk Rug. 2. Kraftigt ‘krystalglas’, høj model. 3. Kraftigt ‘krystalglas’, lav model. 4. Colorado uldtæppe.

Når jeg viser billeder af mit hjem her eller på Instagram, er I mange, der spørger til mit gulvtæppe. Og ligeledes, når jeg viser billeder, hvor mine ‘whiskeyglas’ figurerer.

Tæppet ved jeg allerede nu, kommer til at ligge i top 3 over mine bedste køb i år. Det binder stuen så fint sammen og tilfører dimension, lyser op i det lille rum og så er det noget så blødt, lunt og rart at gå på med bare tæer (og at ligge på, skulle jeg hilse fra Penny at sige). Så selvom det også bliver mit dyreste køb i år (jeg har den næststørste model), så var det virkelig det værd og jeg bliver glad, hver gang jeg kigger på det. Jeg har også taget en (lidt billigere) version med lysegråt mønster med ovenfor.

Jeg oplevede i øvrigt ingen problemer i forbindelse med at få sendt mit tæppe fra USA, jeg valgte at betale told og moms på forhånd direkte hos West Elm (så ingen pludselige overraskelser). Er man alligevel ikke helt tryg ved det, så kommer den anden version (nr. 4) fra Ellos Bolig og der skal man således ikke bekymre sig om den slags.

Glassene bruger jeg til alt fra vand og drinks til smoothies og kaffe og te (de kan nemlig godt tåle varme drikke). De kan fås rigtig mange steder efterhånden. Jeg har købt de lave hos både Dora og Wulf & Konstali og de høje hos Malling + Living (som har fået lov at låne mine billeder, som I måske kan genkende). Som bonusinfo er det også lykkedes mig flere gange, at tabe dem på fliserne i min have og de er ikke gået i stykker, så de kan holde til lidt af hvert ;)

ENGLISH RECAP: I frequently get questions about where my rug and ‘whiskey’ glasses (I use them for hot tea and smoothies as well) are from, so I’ve collected them + links for where to buy them in this post.

soukrugIndlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 4.210 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Jeg modtog også mit Souk Rug for nogle uger siden, og helt ærligt har jeg nogle gange lyst til at sove på det om natten. Det er SÅ blødt jo! Penny er en meget heldig hund :D

 2. Jubi! De krystalglas har jeg bare sukket efter i laaang tid, og nu ved jeg, hvor de er fra – tak for det! :) Jeg tænkte, om du måske ikke kunne lave et indlæg om din uddannelse engang?…det kunne være ret spændende, synes jeg :)

 3. Hvor er bordet fra og stolen fra? Har også ledt efter de glas, men har kun kunnet finde dem hos Lagerhaus indtil videre.

   1. Havde helt glemt, jeg havde spurgt her, men tænkte nok, at svaret var noget i den retning. Fint ser det i hvert fald ud :-)

 4. TAK for link til tæpper. Vi er på jagt efter noget lignende til vores stue, så jeg må straks igang med at lure dér. Fin, hyggelig – og ikke mindst personlig – stue du har!

 5. Hvad kostede tæppet i din str. i dkr.(jeg kan ikke helt gennemskue din str. og priserne) – og hvor meget moms/told kom oven i – med andre ord; Kan du huske, hvad du gav samlet for dit tæppe;-)?

  1. Alt i alt blev det lige knap 7.000 kr. Men mit er også meget stort! Det er den næststørste version de har :)

 6. Hej Emily.

  Jeg er blevet ret vild med de lave glas. Men kan du mon fortælle mig, om de kan stables ovenpå hinanden?

  Mange hilsner
  Josefine

 7. Hej Emily!
  Jeg prøver lige at fange dig igen – vil så gerne høre dig, om du kender navnet på din arvestol fra din mormor;-)?

 8. Hej Emily – er simpelthen nødt til at spørge rigtig dumt, men kender du det, at jo mere man tænker over noget, jo mere umulig bliver det at fatte det? :D
  Det er tilfældet med dit tæppe…jeg må eje sådan et!!! Kigger på deres hjemmeside, hvor målene står i ‘ = inch, og du siger dit er 8’x10’ (hvis det var den næststørste model). Når man omregner, siger den at én inch er 2,54 cm, og at 8 inch derfor er godt 20 cm. Det er jo vist ikke liiige helt rigtigt. 2 meter kan jeg bedre forstå, det ser rigtigt ud, men for at spørge på en idiotsikker måde; hvor stort er dit tæppe så ca. i cm/m??? På forhånd tak..
  Åh gud, altså… :D

  Vh. Ditte

  1. Det er 8 x 10 fod, ikke inches :) Det er stooort, omtrent 3 x 4 meter mener jeg. Men hvis du omregner med fod/foot, så passer det :)
   Den fejl kunne jeg også have lavet.

   1. Det var pokkers, never trust google :D Den sagde det var inch…og mange tak for hurtigt svar – vil nyde dine billeder, indtil jeg selv får sparet sammen ;)
    Har faktisk lige et lille spørgsmål mere, den pris du siger, havde du der betalt told? Når jeg prøver at putte tæppet (den størelse du har) i indkøbskurven og går til betaling og taster alle oplysninger, siger den at det bliver ca. 10.000 i alt (tax+delivery)