Dråben hjemme hos mig

Så er den fine Dråbe, som jeg fortalte om her, landet hjemme hos mig. Og den er helt perfekt. Den er allerede blevet testet af både venner, kæreste, familie og naboer og alle er enige om, at den er rar at sidde i.

Jeg skal egentlig bruge stolene i mit spisekøkken, men mens jeg venter på, at mit nye spisebord (det her) bliver leveret, så får de lov at stå at pynte rundt omkring og agere stand-in for hjemmets øvrige stole, der får en lille pause i mellemtiden.

ENGLISH RECAP: I’ve got new chairs for my kitchen, but as I wait for my new dining table to arrive, the chairs are temporarily exhibited in various places of my apartment.

Skrivebordsdråbe…

Mit farvvalg kommer (i alle tilfælde jævnført jeres gæt her) nok lidt bag på nogle, men jeg synes at den grå-blå Storm Blue passede perfekt ind i mit efterhånden ret sort/hvide (og lidt lyserøde) hjem.

Stolene skal bo her i køkkenet (dog midt på gulvet) rundt om et sort spisebord (det her), som jeg købte forrige uge og glæder mig helt vildt til at få leveret, håber sådan at det kommer denne uge. Endelig kan jeg have mere end én gæst igen :)

Dråben er designet af Arne Jacobsen, bliver produceret af Fritz Hansen og kan forudbestilles lige her.

(Visited 2.938 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. De klæ’r dit fine hjem noget så yndigt i den farve :) Og jeg kan lige forestille mig, hvor pænt det bliver sammen med det spisebord, du har bestilt. Jeg får lyst til at efterligne dig og anskaffe mig både stole og bord ;)

  1. Mange tak Nanna, det ser også pænt ud oppe i mit hovede, så håber at det bliver lige så godt i virkeligheden ;)

 2. Nøj, hvor er den bare pæn! Og hvor er den bare pæn i selskab af dine fine møbler! :-) Jeg kan godt forstå, at du har valgt den farve – meget stilfuldt i forhold til dine andre ting, og ja, fin kontrast.
  Jeg vil gå og drømme om de stole (og det bord… – ja faktisk dit hjem, tror jeg

  1. Mange tak, ja, synes også at de er lige i øjet og er så glad for at de lige kom i produktion igen, som jeg stod og manglede spisebordsstole :)

 3. Sikke et fantastisk valg af stole! De er SÅ fine.
  Og den sarte blå farve spiller så utrolig godt ind i din indretning – et ret modigt valg, som virker til at være det helt rette for dig. Cool :-)

  1. Ja, det var også lidt udenfor min komfortzone, men synes virkelig at de fungerer og er nu SÅ glad for at jeg valgte den farve :)

  1. Det er såmænd ‘bare’ fra Ikea og så har jeg selv sprayet det med kobbermaling :)