Hylder i køkkenet

hvid metalhylde her// blå metalhylde her

Så lykkedes det endelig at få hængt lidt ting op. Det er åbenbart en uskreven regel, at jeg først får taget mig sammen til det ca. et halvt år efter, jeg er flyttet ind et sted. Det er blevet til både læselamper i soveværelset, et billede i stuen og så de her hylder i køkkenet. Jeg ville ønske at jeg kunne skrive, at det var et resultat af alle mine gode intentioner om at lære at håndtere en boremaskine. Men sandheden er, at jeg lavede mad (og bagte kage) mens min kæreste legede handyman. Heldigvis er der stadig mange flere ting at hænge op, så der burde være rig mulighed for at nå at lære det ;)

Hylderne er fra Urban Outfitters og de hvide er at finde lige her og den blå her.

I finally got around to get some shelves up in my kitchen and I’m very pleased with the result. White shelves here and blue here.

Der er altså noget helt vildt tilfredsstillende ved at få hængt ting op. Og komme videre med projekter sådan helt generelt. Nu glæder jeg mig til at gå i krig med stuens kommende gallerivæg og hylder i soveværelset.

(Visited 8.367 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Takker og jeg glæder mig også til at vise flere efterhånden som tingene bliver færdige :)

 1. Det er bare rigtig pænt med de hylder. Og skidt med om man selv kan håndtere selve ophængningen – hvis man kan bage, lave mad, pynte op og skabe hygge, så er der altid mennesker, som gerne vil være i nærheden af én – og hjælpe! ;-)

 2. Hvor ser det bare fint ud! Du er virkelig god til at gøre din indretning personlig :)
  Btw i en tid hvor blogosfæren flyder over med string hylder og reoler (som jeg også synes er fantastisk fine) er det fedt at se et alternativ. Dine fra Urban Outfitters giver ligesom lidt karakter med den sorte bøjle :)

 3. Hej Emily. Du henviser ret tit til Urban Outfitters’ hjemmeside – køber du alle tingene over nettet eller hvordan? Jeg tænker bare at man måske render ind i noget told, o.lign.? Venligst Stine

  1. Ja, synes de har så mange fine ting og til ok pris. Jepper, handler på nettet og der kommer ikke told og moms oveni da det er en engelsk side (der er samme toldregler i EU, så man risikerer ikke ekstra udgifter) :)

 4. Det ser bare super fint ud :-) hvor er dine træskærebrædder fra? Er det rigtig set at de er fra IKEA? Er de gode?

  Læser altid med på din blog, den er så hyggelig :-)

  1. Ja, bambusbrædderne er fra IKEA. Synes de er helt fine. Bare husk at giv dem olie (det står der også i en lille folder, der er vedlagt) inden de tages i brug, da de ellers kan blive tørre og revne.

   Tak, dejligt at høre :)

 5. Jeg synes at dit hjem er så pænt. Så nu tænkte om du ikke kunne hjælpe mig lidt. Leder efter abstrakte malerier til min stue. Kender du ikke en god kunstner der gerne maler i varme farver?

 6. Det ser simpelthen så fint og Emily-agtigt ud. Point til dig (:

  Synes altid der er noget nervepirrende ved at hænge ting op. Hvad nu hvis man fortryder? Eller hvis det bare ikke bliver sat ordentligt op?
  Når man så oven i købet er lidt tidspresset, fordi ens handymand aka. far ikke har hele dagen, så er det altså bare af og til opskriften på krise. Således endte min sjove zig-zag hylde med at hænge i soveværelset, hvor jeg mere eller mindre har fortrudt lige siden, men jeg tør ikke indrømme det overfor min kæreste, som bare vil sige ‘hvad sagde jeg’ :b

 7. Tusind tak for tippet med hylderne.. De er simpelthen så fine, og lige sådan nogle (jeg synes:) ) vi mangler i køkkenet.. :)