Derhjemme

I kontrast til sommerens udeaftener (og ditto dage), bliver flere og flere af mine fritidstimer nu brugt derhjemme. På tonsvis af små indretningsprojekter og finesser og på at hygge med stearinlys, køkkensysler og b(l)oglæsning. Ok, så mange fritidstimer er der heller ikke på min uge, men prøver, at få mest muligt ud af dem jeg nu engang har og mange af dem bliver brugt hjemme lige nu.

Vil nemlig gerne blive ‘færdig’ med mit lille hjem. Det er næsten et halvt år siden, jeg flyttede ind og selvom jeg er varm fortaler for, at ‘gå det nye hjem lidt til’ og ikke gøre alt færdigt på en uge, men i stedet bruge lidt tid på at mærke efter og finde de rigtige løsninger, så er det vist også ved at være på tide at få loftlamper, hylder, billeder og de sidste detaljer op.

ENGLISH RECAP: Some details from my living room. I’ve more or less collected and framed the art, prints and photos I want to use for a black and white gallery wall and now I’m excited (and a little nervous) to start putting it all up on the wall.

Jeg har brygget på en sort/hvid gallerivæg i stuen næsten siden jeg flyttede ind, men det tager lang tid at finde og købe ‘kunst’, prints, fotos og rammer til en hel væg, har jeg erfaret. Det skal jo også helst være noget, man synes er fint og bliver glad af at kigge på i længere tid.

Men nu er jeg ved at være der og så er det ‘bare lige’ at finde ud af, hvad der skal hænge hvor. For der er ret så mange billeder. Mange flere end man lige kan se her…

Jeg har fundet mange af mine plakater hos JustSpotted (det er også her alle sorte rammer er fra), Sort på Hvid, Etsy og Stilleben.

Penny er ikke fan af indretningsprojekter og synes, at det er totalt overvurderet at hænge ting op på vægge, når man i stedet kunne gå en tur i skoven.

(Visited 1.650 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Ej en lækker stue, elsker at den er så unik:) Må altså lige høre mere angående din sofa.. Er der indbygget hylde bagved? Eller står der et langt bord? Føler jo pludselig at jeg da ganske enkelt ikke kan leve uden at have noget tilsvarende bag min sofa ;)

  2. Skørt spørgsmål, men hvor er din lerurtepotte fra første billede fra?? Jeg har ledt efter den slags potter længe, men kan kun få dem i den “rene” rå udgave uden patina hos byggemarkeder… Alternativet er lade dem ligge i et buskads ved mine forældres sommerhus i nogle år, til de har det rigtige slid og udseende, men kan jeg købe mig fra det (og få potterne lidt hurtigere), så gør jeg det gerne! :D

  3. Pis osse!
    Det betyder jo, at jeg også skal se at være færdig snart… Flyttede vi ikke ca samtidig?
    Jeg har stadig to kasser stående, ingen gardiner og mangler liiiiiige at få købt en skænk. Har tilgengæld VIRKELIG mange billeder stående på gulvet..

    Så jeg tænker, at når nu du er færdig, så rykker du bare videre og overtager mit? :-) Det er jo super, det du styler!