Grøn juice med fennikel, ananas og grønkål

Jeg elsker friskpresset juice og saft. Og min juicer kører derfor ofte. Som regel 3-4 gange om ugen. I perioder. Nu skal det nemlig heller ikke lyde mere helligt end som så ;)

Lige nu er jeg dog inde i sådan en artigfransperiode og juicer på livet løs. Og når man presser meget saft, så kan man godt blive lidt træt af den klassiske (om end super gode) kombination af gulerod, æble, appelsin og ingefær.

Jeg bruger i øvrigt denne her juicer og har du mod på at prøve en hel dag med juice (en slags mini-juice-detox/juicetur), så kig med i dette indlæg.

ENGLISH RECAP: I really like to press my own (green) juice and yesterday I enjoyed this lovely combination of kale, fennel, lemon, pineapple, apple and mint. Soooooo good!

^^^ Den seneste juicekreation var med grønkål, fennikel, citron, ananas, æble og mynte.^^^

Jeg er blevet rigtig glad for at juice grønkål, men alt andet lige så smager ren grønkålssaft ikke så udsøgt. Så den skal have selskab af noget andet.

Generelt kan jeg godt lide at lave juice, der er halvt grønsag, halvt frugt. Det er en god tommelfingerregel ift., at det smager dejligt, men ikke er den rene sukkerbombe. Også selvom der er tale om frugtsukker og man også får vitaminer osv. med.

JUICE MED FENNIKEL, GRØNKÅL OG ANANAS – 1 GLAS
1 1/2 skive ananas (ca. 1 cm tyk)
1/2 æble
1/2 fennikel
1/2 – 1 citron efter smag (skrællen skåret fra)
2 store håndfulde grønkål (fjern den hårde stængel i midten)
evt. en lille håndfuld mynte

 • Skyl og rens frugt og grønt og skær det i passende stykker.
 • Kør det hele gennem juiceren. Hvis man bruger en slow-juicer kan man ‘pakke’ grønkål og mynte mellem mere faste ting som æble og ananas.
 • Nyd med det samme :)

(Visited 4.424 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Det ser dejligt ud med sådan en grøn sag. Jeg er rigtig glad for at putte spinat i min grønne juice – det giver en lidt cremet juice. Og for at det ikke bliver en sukkerbobme af ren æblesaft, så juicer jeg også gerne en halv lille courgette, med – den giver nemlig noget fylde uden at smage af ret meget. Så det kunne blive til en halv courgette, et æble, en god håndfuld spinat, lidt ingefær og en skive citron med skal.

 2. Hej Emily,

  er stor beundre af dine drikkeglas – hvor finder jeg sådanne vidundere???

  Hilsen C

 3. En anden god én med grønkål er med ananas, opblødte mandler, lidt vanilje(sukker,pulver,stang), lidt mælk (mandler+vanilje+mælk= en slags hjemmegjort mandelmælk), dadler og en anelse chili. Sødme fra ananassen, ‘cremetheden’ fra dadlerne, piftet fra chilien – og kraften fra grønkålen!

  1. Det lyder også virkelig godt. Og lidt avanceret også med chili og vanille – nemlig ikke noget, jeg umiddelbart selv havde fundet på at kombinere :) Tak for inspirationen!

   1. Ja, det er rigtig lækkert :-) i øvrigt Aarstidernes opskrift – de er virkelig dygtige til at inspirere, når det drejer sig om smoothie, juice og greenies!

    1. Er det fra deres bog eller ‘bare’ fra en opskrift der har været med kasserne? Overvejer at købe bogen nemlig :)

 4. Uhm hvor ser det lækkert og sundt ud! Min mor har lige købt en juicer, og jeg glæder mig så meget til at smage, hvad hun finder på. Det kunne være, at jeg skulle prøve at tippe hende om denne opskrift :)

  HOPELESSWANDERER

 5. Nøj, hvor ser det bare lækkert og nærende ud! Jeg er ærlig talt alt for dårlig til at få presset juicer eller grøntsagssmoothies, men de her billeder er virkelig inspirerende! Jeg må i gang med at presse grønt :D

 6. For hottest information you have to pay a visit the web and on the web I found this web site as a best
  web site for newest updates.