Design din egen is

annonce-u-baggrund11
Revolt_MagnumPleasureStore_bloggere_4776_-kontrast_no noise

I går åbnede Magnum Pleasure Store i Norr Copenhagen i Pilestræde og denne sommer er det således tredje år i træk, hvor det er muligt at designe sin helt egen Magnum, med lige den slags toppings man ønsker. Sammen med Freja og Sandra fronter jeg årets kampagne og således hænger ‘mig og min Magnum’ inde i Norr. I meget, meget stort format, gisp. Har ikke set det live endnu, men skal derind senere i dag og er ret spændt.

Til kampagnebillederne var jeg blevet bedt om at kreere en is og et outfit, der spillede sammen, ja faktisk hvor isen blev en del af outfittet. Og da jeg så toppingmulighederne, var jeg slet ikke i tvivl om hvad der skulle på min is: Pistacienødder, rosenblade og kokosflager – mellemøstligt og eksotisk – og så også lidt tørret havtorn, vi er jo trods alt i Norden ;)

magnum

Outfittet (hvoraf alting, undtagen ringene er fra Norr) er holdt i samme farverige og eksotiske stil og jeg er ret vild med hvordan is, tøj og accessories komplementerer hinanden. Det var altså en skæg (og velsmagende!) opgave :)

Har du også lyst til at designe din egen Magnum is-ccesory, så foregår det hos Norr Copenhagen hvor Magnum har sat et væld af lækre overtræk og toppings frem sammen med en inspirerende fotovæg, hvorfra du kan dele dit design med  #MagnumCPH.

Du kan designe din is fra 01. juni til 29. juni.

Se åbningstider m.m for Magnum Pleasure Store her.

God isspisning derude, det er lige vejr til det :)

Foto: Theis Bothmann

 

(Visited 2.183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Hej Emily. Hvordan får jeg fat i den overdel du har på. ? ( er det en kimono eller bluse?) jeg bor i Jylland og kan ikke se at jeg kan købe på en webshop. Kh. Tanja

 2. Hej igen Emily. Har lige ringet til butikken. Det var lidt besværligt for de kunne ikke helt sige mig hvad det var for en overdel du havde på, og det var noget med at der ikke er to der er ens. Men kan du hjælpe mig hvad den hedder. Om det er toppen og hvordan størrelsen er. ? Er normalt en M. Øv altså at jeg ikke lige kommet til København. Kh. Tanja

  1. Hej Tanja, det er en Sissel Edelbo kimono og det er korrekt at der kun findes den ene, der er præcis magen til. De har den stadig i butikken i København (var der inde i går, hvor den hang der). Kimonoerne er lavet af genbrugs sarier i silke fra Indien og det er derfor, der ikke er to der er ens :) Der findes dog mange forskellige i samme model og de kan passe alle. Klem Emily

 3. Hej Emily,
  Først og fremmest tak for en dejlig blog- jeg elsker at følge dig.
  Du virker som en rigtig positiv og glad pige med en fed stil.
  Den korte halskæde du har på med en lille sten i, hvilket mærke er den fra?
  God aften.
  Mvh Anne.

  1. Hej Anne
   Det er jeg vel nok rigtig glad for at høre og mange tak for at du læser med :)
   Den er fra byBiehl. Mange knus Emily