Pump it

Er lige kommet hjem efter en super omgang BodyPump hos Fitness Dk på Nørrebro. Hvis man kan elske en motionsform, så elsker jeg BodyPump. Det er en full body workout til musik, med fokus på styrke og udholdenhed og jeg føler mig så stærk og sej når jeg pumper. Har ikke styrketrænet i lang tid på grund af en skulderskade, så det var virkelig rart at komme i gang igen. Det bliver nok knap så rart i morgen, men sådan er det jo at starte op. Vil se frem til på torsdag eller fredag hvor jeg er klar igen.
Løb, dans, at stå på ski (hvilket jeg desværre ikke kan komme til ugentligt) og BodyPump er mine yndlingsveje til et endorphin-kick og det er vel det det gælder om; at finde en motionsform, som man synes er sjov nok til at man bliver ved. Men det kræver jo også at man prøver lidt forskelligt og giver det en chance.
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve at fægte… Hmm og måske klatring også kunne være noget?
Hvad giver jer et kick? Eller mangler motivationen og lysten?

(Visited 172 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Hej Emily, er lige ved at læse din blog fra begyndelsen- virkelig hyggelig læsning og sikke mange indlæg det bliver til på et år:-) Vil bare give dig ret i, at bodypump er fantastisk- selvom det godt kan virke lidt afskrækkende på andre, særligt mine veninder, men de skulle bare prøve det, for man falder virkelig for det.. Det er rigtig gode trænere på Østerbro, har du været der? /Nana

  1. Hej Nana,
   Hvor hyggeligt at du er ved at tygge dig igennem :) Ja pump er det bedste, har snart gået til det i 3 år og bliver bare ved med at synes det er fedt. Har dog aldrig været på Østerbro, men kunne være jeg skulle prøve det. Det er dog lidt langt væk, når man bor på Amager…

   1. Ja, det er selvfølgelig lige lidt langt væk – men kan lokke med, at Thor, der bl.a.er inde i Go’ Morgen Danmark fra tid til anden, er underviser på Nygårdsvej – og han er lidt af en snitte (kan man sige det om mænd, hmm). Men han er vist nok også bøsse – men dog stadig lidt eyecandy, mens man pump’er og sveder.

    Når man først er blevet vant til bodypump, så kan man slet ikke tage stram op eller lign – det er bare noget ganske særligt med musikken, trinene, træneren og vægtene – man føler sig skisme lidt stærk og sej bagefter, og jeg får altid et lille rush:-) Kunne dog godt tænke mig at få gået fast 2 gange om ugen, så jeg snart ku få nogle flere kilo på – har du kunne mærke en effekt/kan du tage mere vægt på efter de 3 år. Og sorry for den lange body pump snak – men det er ikke så tit jeg møder nogen, der også er vild med det:-)

    Ang mode (og det med Veblen osv.) så kan jeg anbefale Herbert Blumer – har du læst noget af ham? Har brugt ham i en combi med Simmel, Veblen og Davis i forhold til modens cyklus, og han er rigtig spændende at læse – han har bl.a. lavet feltstudier af franske designere og hele modeshow/indkøbsprocessen for at afdække, hvem der bestemmer, hvad der er mode/in style.

    1. Lyder lækkert med snitten :)
     Ja, du kan tro jeg kan mærke effekten, men har også holdt mere eller mindre frivillige pauser så det er såmænd ikke så frygteligt meget vægt jeg har på. Og mht. det så er mit råd at passe lidt på. Man laver virkelig mange gentagelser til Pump (har selv et knæ, der brokker sig lidt over det) så fokusér hellere på god teknik end alt for meget vægt.

     Kender ikke Blumer, men ham må jeg da tjekke ud, det lyder spændende. Tusind tak for tippet ;)