Istid?

Er ved lidt bedre mod her til morgen. Tak for jeres søde kommentarer!
Har været på en smuk morgentur på stranden med en veninde og hendes hund. Vapserne var ude på isen, der dækker hele lagunen i Amager Strandpark. Jeg var altså også ret fristet, men man må nok hellere lade være. Kan være at jeg skal starte med Søerne, de er vist ved at være bundfrosne?
Har fået smoothie med mango og melon og sidder nu og drikker kaffe af mit mintfarvede krus fra Tate Modern og læser og kigger på de hvide nelliker jeg fik for bare 10 kr. i går hos min blomsterhandler. Afskårne blomster på budget, me likey ;) Vildt så meget blomster gør for humøret, måske fordi de minder om forår og lysere tider (og høfeber). Nelliker er min yndlingsblomst og en af de eneste blomster jeg kan lide i alle farver (pink, lyserød, lysegrøn og hvid er favoritterne, men er også all in på rød, gul og blå/lilla). At nelliker er billige og super holdbare er jo bare en bonus, men holder simpelthen bare af dem fordi jeg synes de er pæne. Men det er jeg vist ret alene om eller hvordan? Synes altid at folk taler grimt om nelliker, især ældre mennesker, noget med at det var en begravelsesblomst tidligere?

(Visited 228 times, 1 visits today)
Shit
Sweet

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. uhh nu vækker du noget i mig. Jeg ELSKER nelliker. Hvide nelliker. Det gjorde min bedstemor også. Så du er ikke alene i din nellikebeundring :)

  2. Hej EmilyJeg tror jeg er ved at finde ud af hvorfor det er din og ikke alle andres blog, som jeg bare bliver nødt til at læse hver dag. Jeg har med tiden fundet ud af, at jeg har rigtig meget til fælles med dig. Selvom det også er spændende og læse blogs som er anderledes fra en selv, så er det også rart at have fundet en blog og blogger som man kan relatere til. Men er selv håbløs romantiker, elsker gamle klassiske film og deres skuespillere. Elsker din tøjstil, og blander både nyt, brugt, gammelt, lånt og arvestykker som du selv. Elsker livet og at være god ved mig selv med motion og sund lækkert mad, men hvor der samtidig er plads til en kage i ny og næ. Og endnu et eksempel her: ELSKER nelliker, de er min absolut yndlings blomst, men som du siger, er de ikke så populære. De bliver kaldt for fyldeblomster. Der er et afsnit i Sex and the City, hvor Charlotte (tror jeg nok) fra start af, får et dårligt indtryk af en date, da han kommer med carnations til hende. Nå men vil i hvert fald fortsat være trofast læser af din blog.

  3. Jaa hvor godt at ikke alle hader nelliket ;) Fineste blomst i verden.Tanya – Dejligt med en cyber-åndsfælle! Og tak for de fine ord. Du har helt ret mht. SATC, Charlotte er heller ikke vild med nelliker. Det er Carrie til gengæld (men kun de lyserøde). Måske vi skal lave en 'I love carnations and I'm proud of it'-gruppe på Facebook :)