Dobbelt A

ret svært at vinke på et billede fandt jeg ud af

Hello wonder readers :)
Jeg smutter til Ålborg her i weekenden for at fejre min dejlige veninde Line, der bliver færdig som socialrådgiver i eftermiddag. Glæder mig til fest og hygge nordpå og masser af god jysk mad, hehe. Er helt betaget af madkulturen på fastlandet og lytter fascineret, når mine jyske veninder fortæller om f.eks, alle de retter,  der bliver serveret og fortæret i løbet af juledagene. Min største drøm i den retning er dog at prøve et rigtig sønderjysk kaffebord, det lyder jo som et kageparadis uden lige. Hmm… er vist lidt sulten sådan som jeg ævler om mad. Nu vil jeg spise frokost: Salat med kylling, bacon, cherrytomater og oliven. Haps!

Vi skrives på mandag, håber I får en dejlig weekend ;)

(Visited 211 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Kære Emily..Imens du fysisk har bevæget dig gennem landet, har jeg brugt det meste af min eftermiddag i dit land – det er en rigtig fin blog som fortjener stor ros, så tusind tak for det hyggelige selskab :-)Glæder mig til at følge dig fremover.Kh Katrine.