LV prettiness


Gik forbi Louis Vuitton på vej til arbejde i morges og blev helt opslugt af deres smukke vinduer :)
Nu har jeg snart fri og så vil jeg tage vapsen med ud på en lang tur i det fine vejr. Er helt solskinskulret, vildt hvad lidt lys kan gøre…
Og så vil jeg holde slappeaften og læse bøger og måske skrive lidt mails, er bagud i min indbakke.
(Visited 175 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Hej Emily,Faldt over din blog for et par uger siden, og vil bare sige mange tak for en rigtig god blog! Den er meget alsidig og fedt at det hele ikke bare handler om tøj (selvom det jo selvfølgelig er ret vigtigt:-)). Jeg nyder især at læse dine mad-poster. Jeg forsøger selv at finde en balance imellem at spise sundt, med gode råvarer, men uden at blive fanatisk anti-hvedemel/sukker (= nederen kæreste at bo sammen) eller tage på. Så blive endelig ved med det, det er meget inspirerende. MH. Ditte

  2. Anonym – fedt mht. madposterne, er nemlig ret glad for dem selv, men det er dem jeg får mindst respons på. Stopper nu ikke med at lave dem af den grund, men det er måske derfor der ikke kommer så mange af dem, som i starten. Fornuftigt at du ikke er fanatisk, er dumt at ødelægge forhold pga. helsetrip. Bedre at finde balancen hvor det fungerer. Vil fremover optimere flowet af madindlæg ;)Hvis bare der er en der bliver inspireret er det alt nok :)Malsen – Hehe.. ja jeg tænkte også på dig, da jeg postede det ;)