Hallu

Meget god date i går på Glypto og efterfølgende dinner ;) Mr. Bigger than Berger (hvilket han selv har valgt at kalde sig), startede jo med at referere til ham som min mr. Big, er vist lidt et hit. Går i al tilfælde rundt og er lidt glad på den fjollede måde. Rart…

I dag har jeg været ude at spise brunch med Julie. Vi ville have været på The Food overfor Empire, men de har kun brunch om søndagen, så vi røg på Laundromat i Elmegade i stedet. Sad ved vinduet og kiggede på folk og sludrede om livet (dvs. primært mænd, lidt studiesnak og hmm… mænd, flot!). Er helt mæt på den lidt tunge måde og kunne godt bruge en lille lur, men skal ud at besøge min søde mormor, så må lige stramme mig an. Og rive vapsen rundt i Søndermarken en tur i det gode vejr. Må jo udnytte, at jeg er i eksil på Frederiksberg.

I aften holder jeg hof her i herskabelighederne (min mor og hendes kæreste er i Sverige), så den står på hvide pizzaer fra Forno a Legna på Falkoner Allé (kan virkelig anbefales) og vino med tøserne. Nogle af dem påstår, at de vil se det der mandehåndbold, hmmm….. Er håndboldmænd egentlig hotte? I så fald kunne det jo være at man skulle kigge med…

(Visited 191 times, 1 visits today)
Tip

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Håndboldmænd er MEGET hotte! Høje, muskuløse, agressive – ligesom fodboldspillere, bare mere maskuline hvis du spørger mig…

  2. Anders Eggert er min! (Og nu læser han forhåbentlig ikke denne her kommentar, men jeg har altså en idé om, at han trods alt heller ikke er den første af håndboldmændene, kvinder forelsker sig i..) Han er bare perfekt til lille mig :)

  3. Hvor sødt Emily – sidder og smiler og bliver helt glad på dine vegne over din gode date. Det er da super dejligt at opleve den slags. Skønt!God søndag/Hald

  4. Hej Emily :-)Jeg følger din blog hver dag, og jeg må indrømme at jeg er stor fan (fnis)Jeg ville bare høre, om denne date med denne mand, er din nuværende kæreste? Det ku være lidt spændende at vide.Klem fra Emma