I can see clearly now…

Ja ikke så nyskabende, men det er i al tilfælde mine nye briller + jakke. Brillerne er jo set før (dog er dette en ny model, pixie ændring tror jeg), men synes, at de er pæne og at de klæder mig (håber jeg da) og det er jo det vigtigste. Ville gerne have noget lidt mere neutralt end mine blå Chanel, er rart med lidt at skifte med, også selvom jeg går med linser de fleste dage.
Var ved at fryse måsen af og da jeg ikke rigtig har en ordentlig vinterjakke, tænkte jeg at det var på tide. Man kan jo ikke trippe rundt i en frakke og være pæn hele tiden. I al tilfælde ikke i denne isvinter. Var lidt tændt på en Fjällräven, men dem jeg prøvede var for korte (og dyre) og egentlig ikke så varme, som jeg havde håbet. Det er denne model ‘tysk overskudslager’ fra Kbh. K til gengæld og så til bare 350 kr. ;) Nu skal jeg bare lige have det orange tørklæde færdigt og så siger jeg bare ‘bring it on mrs. Winter’, jeg er klar!

Hvis I undrer jer over den flotte ‘location’, kan jeg afsløre at det er min mors køkkken. Jow jow. Planlægger at prøve at tage hjem i morgen  (har ikke været hjemme i en uge og er næsten uden symptomer nu) og se hvordan det går med allergien. Bliver nemlig nød til at prøve mig lidt frem og udelukke forskellige ting, da jeg først kunne få en tid hos en allergolog (det lyder sjovt…) midt i marts, suk! Så selvom jeg ret specifikt får allergi, når jeg er hjemme hos mig selv, kan det jo tænkes at det er noget jeg kun spiser/bruger/gør dér og ikke nødvendigvis noget i luften à la skimmelsvamp eller støv. Så må skrive alting ned og prøve at finde en sammenhæng, christ hvor er det besværligt… Hvis I har gode idéer til hvad det kunne være/selv har oplevet noget lignende, så skyd endelig løs :)

(Visited 312 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg har allergi overfor næsten alt. En af tingene er støv, og det er virkelig bare et helvede, for hvem har ikke støv i sit hjem? Jeg har sgu en høne, at plukke med den person der opfandt allergien!

  2. Hej EmilyDa jeg fik konstateret at jeg var allergisk over for husstøvmider, birk, græs, bynke og valle fik jeg taget testen hos min egen læge med en blodprøve, så det var måske en mulighed.Desværre var jeg også allergisk overfor hund, hvilket ikke var godt, da jeg har en lille overvægtig gravhund der hedder Anton… smilMen så prøvede jeg noget alternativt, tjek linket, måske er det noget for dig.http://www.allergikompagniet.dk/index.php?start=1- Gunilla

  3. Alberthe – puha, der kan jeg godt forstå, det et virkelig noget rod sådan noget allergi.Gunilla – min egen læge vil/kan vist ikke gøre mere for mig:( Har fået lavet en priktest og da den ikke viste noget, gav hun mig en henvisning til allergologen. Lyder spændende mht dit link og tak for tippet:) virkede det for dig? Det håber jeg, både for dig og Anton;)

  4. Hej Emily.Lækker jakke! – Må jeg spørge, hvor du har købt den henne? – Jeg kunne nemlig også godt trænge til, at få varmen..;)- Anne