Tilbage igen

Så er jeg her igen. Har været i sommerhus de sidste par dage og det var rart at komme lidt væk.
Genboens hundepiger kom forbi og sagde hej.
Og havde ham her med, der var sød og passede på mig og trøstede mig …
… og lavede lækker mad til mig.
Og som jeg tævede i Matador :)
De bedste fiskefrikadeller fra fiskehandleren på Hornbæk Havn.
Sne er så meget finere på landet. Læg mærke til alle fodsporene, der vidner om en massiv sneboldskamp.
Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg er stadig frygtelig trist, men det går op og ned. Lige nu tror jeg aldrig jeg bliver rigtig glad igen. Men det gør jeg selvfølgelig på et tidspunkt. Heldigvis.
Klem
(Visited 278 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Det tager tid, og hvor er det bare dejligt at se at du har én til at tage sig af dig! Det ser hyggeligt ud. Håber du får grædt det du skal og gået ture på stranden, få alt ud der bare ligger og presser på. Du har været savnet på din blog! Håber virkelig du tager din tid, for savnet er sgu svært at håndtere hvis du harfor mange bolde i luften.Knus en læser

  2. Kære Emily! Jeg har været ude at rejse, så har først lige set dit sidste indlæg. Jeg er virkelig ked af det på dine vegne og forstår virkelig godt, at det er svært lige nu. Det er så svært at miste en så dejlig ven som din skønne hund.Håber at du har det ok og godt at du har gode venner omkring dig.Hilsen Mette

  3. Godt at have dig tilbage i bloggerverden :) kan nu så godt lide din blog. Nogen gange er det også rart med en lille pause.