Frederiksbergguide part I

Butik Zornig på hjørnet af Gammel Kongevej og Edisonsvej, der har mange fine sager bl.a. Diane von Fürstenberg, Stella McCartney, See by Chloe m.fl.

Bedste pizzaslices hos La Regina (tidl. Mont Blanc) på Gammel Kongevej næsten helt oppe ved rådhuset.
Frederiksberg Rådhus, meget smukt hvis du spørger mig :)
Møstingshus. Fint lille (og gratis) museum lige foran Frederiksberg Have.
Frederiksberg Have, smukkeste park i byen.
Boutique Lisbeth på Smallegade er en super genner, hvor man kan gøre nogle gode kup. Har en gang fundet en hel stak fabelagtige silketørklæder her (deriblandt et Dior og et Hermès) og Lisbeth er meget rimelig med priserne. Købte en smuk pels hos hende i går, viser senere :)
Hvis man craver musel, men ikke helt har råd, er der penge at spare i Royal Copenhagens fabriksudsalg på Nordre Fasanvej.
Giga genner på hjørnet af Nordre Fasanvej og Peter Bangsvej. De har endnu en butik omme bagved.

Bliver nød til at dele Frederiksbergguiden lidt op. Dels var det for koldt i går til at blive ved og dels er der for meget jeg vil have med. Så der kommer en part II og III på et tidspunkt.
Billederne blev lidt skøre, de er taget med Lomo på iPhone og det er ikke helt optimalt, men væsentligt sjovere end regulære fotos, for det var så gråååååt i går.
I dag er det min næstsidste feriedag og jeg forventer at den bliver intet mere end fabelagtig. Skal nemlig først på en lille formiddagsdate i Botanisk Have og på La Glace (jow jow han er ret krea med venues), efterfølgende skal jeg se Det Hvide Bånd med Nina i Dagmar og i aften skal jeg ud at se på en lejlighed (meget spændende) og siden i Ikea med Louise. Skulle egentlig også presse en løbetur ind, men nu får vi se. Yndlingsdag? Jo, det tror jeg nok ;)
(Visited 1.217 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Dejlig tur rundt. Det er jo egentlig "mit" kvarter, men jeg kendte ikke Boutique Lisbeth, selvom jeg går forbi næsten dagligt. Der må jeg forbi snart!Mht. lækre pizzaer, så skal du prøve den italienske på Nordre Fasanvej. Den ligger mellem Finsensvej og Peter Bangsvej. Det er italienere, der ejer stedet og de laver pizzaer, lasagner og alt muligt lækkert efter den italienske tradition. SÅ lækkert!"loppeshoppen" er jeg utilfreds med. De er rigtig uforskammede derinde. Har flere gange oplevet at de snakker om kunderne, når de er ude af døren – de kunne i det mindste vente til butikken er helt tom. Vi andre har også ører. ;)At jeg dog har set en ting i vinduet jeg vil forbi og se om de stadig har….det er en anden sag. ;)

  2. Hvor hyggeligt! Jeg glæder mig til del to og tre! Jeg har selv boet på Frederiksberg i 12 år, så det er lidt sjovt at se :) Hende Lisbeth må jeg da lige ind til, næste gang jeg kommer forbi!

  3. Spændende blog jeg desværre ikke har opdaget før nu. Rigtig dejlige billeder og beretninger om vores dejlige by. Frederiksberg er nu et dejligt område – må næsten forbi de steder du nævner, selvom det ikke er min egen bydel.Det hvide bånd – skulle være virkelig en trist og håbløs historie, men stadig rigtig god og velskrevet har jeg ladet mig fortælle.Lika

  4. Mona – tak for pizza-tip ;) Mht. Loppeshoppen har jeg heldigvis ikke oplevet noget lignende, men det er da ikke i orden, æv. Men stadig et besøg værd fordi de har så meget forskelligt (har også fundet cool køkkengrej og mange bøger der) og fordi det er så billigt. Men shit hvor ufedt hvis de står og bagtaler kunderne…Anna – Jeg har også boet på Frederiksberg det meste af mit liv og selvom jeg nu bor på Amager holder jeg stadig meget af at komme 'hjem' :)Lika – Ja det er jo skægt også at udforske andre dele af vores lille by. Er alt for sjældent man er 'turist' i egen by, det kan jeg varmt anbefale.Det hvide bånd var ikke just en feel good movie nej, men god. Skriver måske lidt om den i morgen.Indie Mom… – Takker :) Ja jeg er altså også ret vild med Lomo, stod for et par år siden med et rigtigt Lomo-kamera i hånden i Warszawa (og det var billigt) og overvejede at købe det. Fortryder stadig at jeg ikke gjorde det :(Julie – Tak :)

  5. Hehe, sjovt nok, jeg har arbejdet hos "Le Mont Blanc" kort efter jeg kom til Denmark i 2006. Ved du hvad der er sket med den? Der er faktisk også en "Le Mont Blanc" i byen (med samme ejer, som jeg ikke så godt kan lide siden ovennævnte arbejdsforhold) tæt på Strøget og jeg har set for nyligt at den stadigvæk var åben.Jeg er bare nysgerrig, så hvis du ved hvorfor han har lukket…?Synes også at dine guides er en god idé, og det er altid dejligt at have en personlig anmeldelse af et sted.