Bisam

I får lige lidt detaljer på min gamle gamle pels, jeg købte i forgårs (og havde på i går). Det er en bisampels og tror at den er mindst 50 år gammel og nok snarere omkring 65. Wow, det kan man kalde bæredygtigt tøj. Samtidig har jeg jo kæmpe skrupler over at det er pels… Håber virkelig at de bisamrotter, der har lagt pels til, havde et rart liv. Ja, ved godt at det er skide dobbeltmoralsk. Kan ikke retfærdigøre det, men den er så fin. Og passede perfekt. Og så til 500 kr. Og de fine broderede initialer indeni, gjorde udslaget. Det er jo det der er så sejt ved vintage. At tingene har en historie. Så nu digter jeg om Elisabeth Berg, der boede i Vejle under krigen og var en fin frue, der havde råd til en bisampels…
(Visited 1.111 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

 1. Sidder lige med UVMs digitale materiale til årets AT-eksamen. Emnet er bl.a.Identitet og iscenesættelse.Og hvis blok dukker op? Din!
  Måske får du nu en række yngre læsere over hele landet :-)
  KH Helle
  PS. Fed bisampels. Er ret misundelig.

  1. Hehe hvor skægt :) Og hyggeligt at høre fra dig her!
   Bisampelsen er solgt videre til en ung dame, der fohåbentlig kommer til at bruge den mere end jeg. Men ja, den var fin. Tror bare ikke pels helt er mig…
   Klem