La table

Så er sofabordet blevet malet. Så mangler jeg bare spisebord, stole… Hmm… og vægge. Nå, ja det bliver en ting ad gangen. Plejer egentlig helst at ville have alt ordnet på en gang, men er ved at blive helt glad for, at det mere er et sideløbende projekt. På den måde laver jeg heller ikke noget forhastet og får tænkt hver ting igennem. Meget modsat dengang jeg flyttede hjemmefra og nærmest impuls- og voldshoppede i Ikea for på den måde hurtigst muligt at få et komplet hjem ;) Eller værelse var det bare dengang. Delte nemlig lejlighed med en meget rodet og potrygende fyr, der allerede havde dekoreret stue og køkken, very pretty kan jeg godt afsløre…
Er gået ned med en grimmer maveinfluenza, så der er ikke så meget gang i mig eller le blog lige nu :(
Har det væsentligt bedre end i går (hvor jeg i stedet for Valentines date, blev Valentines passet, hvilket jo også var ret fint og romantisk på sin egen måde), så tror jeg vil hive mig ned til Blockbuster og leje en ladning film…
(Visited 371 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Katrine – takker, jeg er også ret tilfreds :)Mona – Det Flügger Interior High Finish 50, Farvekort 900 2004 og så står der også 1491 og 74673 på bøtten. Ved ikke hvilken der er farvekoden, men håber at du kan bruge det til noget :)

  2. Nuij! Hvor er det blevet flot – er helt betaget. Har længe gået og tænkt på at male mit køkkenbord – og tror at det snart er nu. Var efterhånden nået frem til, at jeg ville male det i en nuance af turkis – og efter at have set dit bord, er jeg ret sikker på, at det er vejen frem Det er så fint :)