Wrapped in wool

Så har jeg pakket mig ind for anden gang i dag og vil nu begive mig ud igen. Er ikke engang blevet ordentlig varm siden jeg var ude at undervise i formiddags :(
Men spørgsmålet er hvornår jeg sidst har været rigtig gennemvarm… I oktober måske?
Nu skal jeg ind at købe nogle broderisager for min mormor ved Vandskunsten og måske kigge lidt på Sonia Rykiel i H&M… Derefter skal jeg ud til min søde mutti og siden til PJ-party i Brønshøj (oh yeah,very 90’s). Fik et nyt sim-kort i går, men det virker af en eller anden grund ikke, så er stadig i en underlig bobbel uden ‘rigtig’ kontakt til omverdenen. Det er lidt angstprovokerende, men egentlig også ret fedt. Måske man skulle holde et par telefonfrie dage af og til?

(Visited 182 times, 1 visits today)
Lak

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Det er sindssygt at det er så angstprovokerende at være uden telefon… Ret skræmmende faktisk. Håber du får noget fedt ud af oplevelsen (selvom hvis du er ligesom mig, så er du tilbage på telefonnarkomanien igen så snart du har en der fungerer!)

  2. Uha.. Du må lige poste hvis du fik købt nogle af de Sonia Rykiel sager fra H&M, er ret spændt på at se om du fandt noget (: btw. jeg er nu fast læser, yay!- Charlotte Amalie

  3. Julie – Ja det er en virkelig underlig oplevelse og netop skræmmende, fordi man bliver opmærksom på hvor afhængig man egentlig er af den. Men har faktisk nydt det ;)Charlotte Amalie – Jeg poster Rykiel-ting senere i dag. Dejligt at du er blevet fast læser, tak:)