Lak

Så er stolene færdige. De er malet med en højglansmaling (glans 90) og det er blevet ret flot, synes jeg. Her er førbillederne, hvis I vil se hvordan de så ud før. Så nu mangler jeg bare spisebordet i denne omgang :)
Nu skal jeg på telefonjagt. Ville helst have en iPhone igen, men har også mange andre ting jeg gerne vil bruge penge på for tiden. Vil derfor tillade mig at være indigneret over, at det ikke var mig der vandt 51 millioner i Lotto i onsdags. Men måske meget godt, tror det er svært personlighedsforstyrrende at vinde så mange penge og jeg er sær nok i forvejen :)
Og så skal jeg vist lave noget spændende, med ham jeg spiste morgenmad med i går ;) bare sindsygt svært at aftale noget med folk, når man ikke har nogen telefon.
(Visited 228 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer