Sonia Rykiel pour H&M

Her er hvad det blev til af strik-godter fra Sonia Rykiel pour H&M for mit vedkommende. Rigtig fine ting, synes jeg og er også meget tilfreds med både kvalitet og pris :)
Det hele fungerer faktisk smukt sammen, men vil også bruge tingene hver for sig. Specielt nederdelen er jeg meget begejstret for og spår den en fremtid, som noget jeg kommer til at gå mere end meget i.

Og så en gul strikket hat. Jamen halleluja, kan det blive bedre for en hatteelskende strikfreak med hang til solgul? Næ, det tror jeg ikke…

(Visited 159 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hej Miriam,Ved du hvad har faktisk aldrig haft den på, på trods af at jeg synes den er noget så fin, så hvis du er interesseret i at købe den, kan vi nok godt finde ud af det ;)Den er spritny med mærker, en str. s, 100% uld og har kostet 349,-Du kan jo komme med et bud :)