Striber igen, nu med pels


Dejligt at blogger virker igen, men nu skal jeg nok lade være med at spamme Jer mere for i dag, Ama’r og halshug :)

I dag har jeg spist morgenmad på Granola, tullet rundt og fotograferet til vol. 2 af Frederiksbergguiden, været på besøg hos min mor og siden hos min mormor. Og sørme så om jeg ikke også har fundet tid til at studere lidt og få taget et virkelig grimt pasbillede. Hvad sker der lige for at man ikke længere må have pandehår på pasfotos i følge de nye regler. Måtte skrabe pandehår op/til siden og resultatet er virkelig ikke noget at råbe hurra for, æv bæv.

Da jeg endelig kom hjem var køleskabet noget så tomt, så måtte ud i kulden igen og det blev jeg så manisk af, at jeg gik i gang med at gøre rent da jeg kom tilbage. Hvilket resulterede i mere end sen aftensmad (kl. 21.15, very middehavstid) og at jeg nu sidder som en zombie og stener Paradise Hotel, det er nogenlunde det abstraktionsniveau jeg kan være med på at the moment ;)
Måske jeg hellere skulle vende et par sider i Hypnotisøren… eller smutte i seng… og dog, er altså lidt glad for at se (og høre, ej at forglemme) på de smukke unge mennesker, der boltrer sig under Mexicos sol, hehe…

(Visited 397 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar