Med sløjfe, trutmund og uregerligt pandehår

Måske man skulle lave en Kiera Knightley og trutte kyssetøjet kronisk? Eller måske ikke… hun ser jo faktisk temmelig komisk ud det meste af tiden. Nu skal det ikke lyde som om jeg hater på Kiera, synes at hun er helt fantastisk smuk, men der skete altså noget dybt mystisk med hendes mund efter den første Pirates film.

Nå, det skulle jo slet ikke handle om miss Knightley, men om mig mig mig… Der har fået en fløjlssløjfe om halsen i dag i anledning af, at det er fredag og som gør at jeg ville føle mig farligt fin, hvis ikke det var for mit pandehår… Det er tilsyneladende krympet i løbet af natten, ser i al tilfælde markant kortere ud, derfor hånden, blev simpelthen nød til at lægge en dæmper på det, bogstaveligt talt.

I eftermiddag skal jeg til første omgang af et fag om billedpolitik jeg følger og efter det skal jeg på Vespa med ham drengen jeg ses med <3

Lige nu sidder jeg og fedter med anden omgang af Frederiksbergguiden, så stay tuned :)

(Visited 634 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer