Obama’s People + The à la menthe

det her billede er ikke noget at råbe hurra for, men ville bare prøve at give et indtryk af hvor smukt et udstillingssted Nikolaj er, sådan et gammelt kirkerum er ikke sådan at kimse ad…
Har helt glemt at skrive at jeg var i Kunsthallen Nikolaj i sidste uge, for at se fotoudstillingen “Obama’s People” af Nadav Kandar. Den kunne jeg godt lide og syntes at den var en fin genfortolkning af Richard Avedons lignende projekt fra 1976 for Rolling Stone Magazine. Disse er oprindeligt taget til The New York Times Magazine og rejser nu verden rundt.

Efterfølgende var vi på The à la Menthe, som er en marokkansk frokostcafé/thehus. Fik de lækreste samosas med kødfyld og masser af smuk salat, bl.a. en gulerodssalat med rosenvand, der smagte fantastisk. Og så selvfølgelig stedets berømte myntethe bagefter. Og et lille stykke cheesecake, host host… 
I went to see Nadav Kandars photographies “Obamas’s People”, originally made for The New York Times Magazine, in Kunsthallen Nikolaj exhibition space last week. I liked his reinterpretation of Richard Avedons similar project for Rolling Stone Magazine in 1976. 
Afterwards we had lunch at lovely moroccan café The à la Menthe.
(Visited 251 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Har mødt Samantha Power – passende efternavn, sej kvinde! Så måske man lige skulle forbi og tjekke udstillingen ud.

  2. That is a rather arresting portrait of Rahm Emmanuel…The cheesecake looks good, though!!!

  3. Pernille – ja virkelig og rart med lidt forandring fra de typiske 'white cubes'.Anonym – Sejt! Og ja smart navn :) Synes helt klart at den er entréen (på en rund tyver) værd. Den slutter d. 14., så afsted med dig ;)