A Single Man

pics SF Film

Var inde at se A Single Man i går i Dagmar med en masse venner. Det er uden tvivl en af de smukkeste film jeg nogensinde har set, hvis ikke den smukkeste. Man kunne have taget stills et hvilket som helst sted i filmen og de havde gjort det som et fantastisk fotografi. At en historie om sorg og tab er udført så udsøgt smukt, gjorde den ikke mindre kraftfuld, tværtimod. Den rørte mig virkelig dybt, filmen med den henrivende smerte.
Tom Ford er en fantastisk kunstner, der besidder et talent og en kreativ nerve, der er meget få forundt. Beundringsværdig.

Went to the movies with a bunch of friends yesterday to see ‘A Single Man’. This story of pain and loss was executed so exquisitely beautiful. Every freakin’ frame was a pice of art. Colin Firth was breathtaking. I’m amazed, Tom Ford you did me proud! Didn’t expect anything less though…

(Visited 190 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg så filmen i fredags og var simpelthen nødt til at gå hjem og lægge mig bagefter! Jeg havde lidt af den samme følelse som dig – tror jeg. Det er en utrolig smuk film, som mange smukke fotografier klippet sammen.Jeg synes at det er en meget inspirerende film. Stilen den er i og den flotte 60'er hverdag filmen forgår i. Pigerne ser godt ud, drengene er smarte og flotte. Bilerne er flotte – for slet ikke at tale om huset George bor i. Det er så smukt og lækre detaljer. Ahmen….Det er sådan en film jeg vil købe for at kunne sidde og se den, stoppe op og nyde de smukke billeder.Faldt lige lidt hen, men det lyder som om at du havde lidt af den samme oplevelse. Det er en flot film! Skønt!/anne

  2. Anna – åh ja den er virkelig fabelagtig. Overdosis af skønhed på den gode måde, men ja også lidt overvældende. Jeg var også helt fyldt op bagefter…Jeg glæder mig også til at købe den og sidde og svælge i billederne i mit eget tempo :)