Alice in Wonderland

pics Disney

Var inde at se Alice i Eventyrland i går og var egentlig ret begejstret. Synes at filmen udnytter 3D mediet rigtig fint og det er jo rart, når ens biografbillet bliver markant dyrere grundet 3D effekt. Hvad er det egentlig man betaler så meget ekstra for? Brillerne? Er blevet lidt skuffet mht. 3D’en tidligere, især i forhold til Avatar, der uden tvivl var fantastisk smuk, men sikkert havde været lige så spektakulær i bare to dimensioner. Skal det være tre dimensioner, så lad det være og her syntes jeg faktisk at Disney gik all in. Historien var meget banal og letfordøjelig, men det er vist også en børnefilm, selvom det jo er lidt skørt med en børnefilm, man skal være min. 11 år for at se. At det var Tim Burton, der har instrueret var – heldigvis – meget nemt at se og så skal der egentlig ikke så meget mere til at gøre mig glad. Det skulle lige være en herligt gakket og læspende Johnny Depp, Helena Bonham Carter med kæmpehoved og en heltemodig blodhund med bedårende hvalpe. Meget appetitlig eventyrfilm, med elskelige talende dyr og selvironi. Det er virkelige i orden, Disney ;)

Enjoyed Alice in Wonderland at the movies yesterday. Everything was very visually delicious and the film really worked the potential within the 3D-media. I’m a great admirer of director Tim Burtons quirky, dark yet fun world and was very pleased to see him shine through in this Disney production. Johnny Depp and Helena Bonham Carter was lovely as in any Burton film, the three of them are really a dream-team. Good thing, that Burton stays loyal to his actors (hmm… and wife).
My favorite part though was the heroic bloodhound and his wife and pups, yeah I’m a dog person… And a child… Nothing better than speaking animals ;)

(Visited 195 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Var også selv inde og se filmen i går, den er virkelig DYBT fantastisk. Så smukt lavet, og historien er jo en klassiker, selvom den er som en 2'er.Og til dem der har noget som helst negativt at sige om den siger jeg bare "OFF WITH THEIR HEADS!!!" xD