Tiger Lily

Photo Booth trutmund + lidt mere af tuschen//The Photo Booth pout + a little more of my new tattoo

Tee Tiger of Sweden//Blazer Inwear//Jeans Topshop//Leo-scarf Dune//Knitted scarf DIY//Coat vintage//Shoes Topshop

Så Green Zone i går og for de der normalt kan lide Matt Damon-actionfilm kan den klart anbefales. Vi var i al tilfælde rigtig godt underholdt. 
Det er en krigs/militærfilm og selvom der ikke er noget sejt over krig, så kan man jo ikke komme udenom – især denne sæson – at der er noget lidt lækkert råt over militærlooket. Stadig tændt af filmen, havde jeg derfor endnu engang lyst til at hoppe i min militærparka.  Elsker den jakke og det bedste ved den er at foret kan tages ud, så når det bliver varmere kan jeg stadig bruge den. Sammen med Topshop wedges’ne synes jeg det får en fin combat-wibe, uden at det dog tager overhånd.
Mads Nørgaard fortalte en gang at han ikke vil lave ting med camouflage-print eller eks. t-shirts med en pistol, da han ikke bryder sig om at glorificere krig.
Hvad siger I? Er det ok når krig/militær/våben ‘danner mode’? 
(Visited 310 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. MariaDue – Det kan du tro. Hvis du går et par indlæg ned – til det der hedder 'Sneak Peak' – kan du se den :)Som skrevet der, skal jeg nok tage et billede af den, når den er helet helt og ikke længere er 'tyk' nogle steder. Der står i øvrigt 'La vie en rose' ;)

  2. Hvor er den fin (og hvorfor har jeg ikke set dét indlæg før , hmm) men jeg glæder mig til at høre om hvorfor, hvad det betyder og hvad den betyder for dig :)

  3. De er ret normale i størrelsen, en anelse små måske. Havde dem på hele dagen i torsdags, hvor jeg gik meget og mine fødder var ikke helt tilfredse til sidst. Men de første mange timer var det fint, så tror de er sådan midt i mellem hvad behagelighed angår. Kvaliteten på det her par er pæn, men de første jeg fik var så tynde i ruskinden at der gik hul på den ene efter en dag. Så alt i alt er det jo et lidt blandet indtryk jeg har af dem ;)